Search

Απο τον Κεραυνό Πέρνης στο τοπικό της Κέρκυρας ο Γιώργος Κριεζής! Οι ευχές του Ηρακλή Ζυγού

“Έναν… «ταχυδρόμο» θα προσθέσει στο ρόστερ του ο Θιναλιακός” με αυτή την φράση ξεκινά το άρθρο του τοπική σελίδα της Κέρκυρας στην αναφορά της στην μεταγραφή του νεαρού ξανθιώτη επιθετικού Γιώργου Κριεζή στον Θιναλιακό, ομάδα της Α’ ΕΠΣ Κέρκυρας

Ο 23χρονος πρώην επιθετικός του Ηρακλή Ζυγού και μέχρι πρότινος του Κεραυνού Πέρνης όπως αναφέρει το corfusports τα βρήκε σχεδόν σε όλα(κατά 90% γράφει το θέμα) με την διοίκηση της Κερκυραϊκής ομάδα και πλέον προβάρει τα πορτοκαλί.

Μια νέα πρόκληση για τον ξανθιώτη φορ που μετά την παρουσία του στο τοπικό πρωτάθλημα Βελγίου, και  μετά το επιτυχημένο περσινό του πέρασμα απο την Πέρνη στο τοπικό Καβάλας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα κυνηγώντας το όνειρο του μέσω του Θιλιακού Κέρκυρας.

Το CV του Κριεζή όπως το παρουσίασε η Κερκυραϊκή ιστοσελίδα corfusports.com:

Ο Κριεζής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ορφέα Ξάνθης και τις ακαδημίες του ΑΟΞ. Στην συνέχεια της πορείας του αγωνίστηκε δύο φορές με τον Ηρακλή Ζυγού, προ και μετά Βελγίου (αγωνίστηκε στη Νόσσεγκεμ), αλλά και στη Γ’ εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Στη δεύτερη θητεία του στον Ηρακλή σημείωσε 8 τέρματα στο τοπικό της ΕΠΣ Ξάνθης, και την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Καβάλα, για τον Κεραυνό Πέρνης (μια ομάδα που στην περιοχή της την φωνάζουν “Ρίβερ Πλέιτ της Ελλάδας”). Εκεί εντυπωσίασε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, σκόραρε 11 φορές και συνέβαλε πολύ στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στη Γ’ εθνική. Μάλιστα, φέτος, αρχικά συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ του Κεραυνού, αλλά εντέλει, η πρόταση του Θιναλιακού σε συνδυασμό με την πιθανόν μικρή συμμετοχή του στην ομάδα της Πέρνης, στέλνουν το νεαρό επιθετικό στην Αχαράβη.

Ενώ με ανακοίνωση του ο Ηρακλής Ζυγού ευχήθηκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του:

Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εύχεται καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία σε ένα “δικό μας παιδί”, τον Γιώργο Κριεζή, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θιναλιακό Κέρκυρας! Γιώργο, καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και νέες επιτυχίες!

Share it