Search

Photos: Νέα πεντάστερη εμφάνιση απο την Θαλασσιά που…παρέσυρε και το Δροσερό για το 2/2 στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Μετά τη νίκη με 5-1 στο Εράσμιο η Αναγέννηση Θαλασσιάς πραγματοποίησε ακόμη μια νίκη “πέντε αστέρων” αυτή την φορά κόντρα στον Φίλιππο Δροσερού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Και όμως το ξεκίνημα του ματς δεν προδιέγραφε κάτι τέτοιο, με την ομάδα του Δροσερού να μπαίνει καλύτερά στο ματς έχοντας μάλιστα και δύο πολύ καλές στιγμές που σταμάτησαν πάνω στον Μπαξεβανίδη. Το 23′ λεπτό του ματς ήταν  το καθοριστικότερο καθότι ξεκίνησε το τρομερό ανέβασμα της Αναγέννησης που παρέσυρε την ομάδα του Δροσερού, με τους γηπεδούχους κόντρα στην ροή του ματς να ανοίγουν το σκορ όταν μετά απο υπέροχη  ασίστ του Κουτσομιχάλη ο Γιάννης Καζάκης βρέθηκε σε θέση  βολής κάνοντας αυτό που μας έχει συνηθίσει ως δεινός “κίλερ” κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Πριν καλά καλά καταλάβουν στο Δροσερό τι συνέβη στο 31′ ο Πεντεζίδης έκανε την ασίστ και ο Στέλιος Κοτζάκελης με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ στο 42′ μετά απο σέντρα του Κοτζάκελη ο Καζάκης με το κεφάλι έκανε την ασίστ στον Κουτσομιχάλη που έκανε το 3-0, και στο 45′ ο Καζάκης ολοκλήρωσε το φανταστικό 25λεπτο της Αναγέννησης που πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα στο σκορ με 4-0!

Στην επανάληψη το ματς είχε τρελό ρυθμό με σωρεία ευκαιριών στις δύο εστίες, και τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων παρότι συνολικά μπήκαν 6 τέρματα στο ματς να έχουν εξαιρετική παρουσία. Στο 71′  ο Δελητζόγλου εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ισμέτογλου και με πλασέ έκανε το 5-0, σε ένα τέρμα που συνεργάστηκαν άψογα οι δύο αλλαγές της Θαλασσιάς, Με το τελικό 5-1 να διαμορφώνει στο 73′ ο Ερσάλ Χασάνογλου με ωραίο σουτ. Και όμως αξίζει να τονίσουμε πως τα έξι γκολ ήταν…λίγα αν σκεφτεί κανείς τις εκπληκτικές επεμβάσεις ειδικότερα του Ζώη που έβγαλε τουλάχιστον 3-4 “σίγουρα” απο την Αναγέννηση ενώ ο  Μπαξεβανίδης έκανε 2-3 πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Η Αναγέννηση έτσι μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της στο Κύπελλο οπού βρίσκεται στους “8” του θεσμού έχοντας μόνο νίκες, προσθέτει και το εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα οπού σε δύο ματς πέρα απο νίκες έχει πετύχει 10 τέρματα!. Απο την άλλη ο Φίλιππος Δροσερού ψάχνει τα πατήματα του καθώς και στα δύο ματς που έδωσε ηττήθηκε αλλά βγάζοντας πολλές φάσεις, πάντως η ποιότητα υπάρχει στην ομάδα απλά αυτό που λείπει είναι ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να ανεβάσει την ψυχολογία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας με βοηθούς τους Σπύρο Σπάρταλη και Γιώργο Δρακίδη που έκαναν μια αψεγάδιαστη διαιτησία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελίδης): Μπαξεβανίδης, Μουζαφέρογλου, Κιαχίδης, Κελίδης Ν., Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ., Πεντεζίδης, Κουτίνης(46′ Σταύρου). Κοτζάκελης(66′ Ισμέτογλου), Καζάκης(70′ Δελητζόγλου), Κουτσομιχάλης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ρ. Κοντογιαννίδης): Ζώης, Μουσταφάογλου, Ιζέτογλου(30′ Τσακίρ Τζέμ), Ρασήμογλου, Αχμέτογλου Ρ.(42′ Αλήογλου), Ρετζέπογλου, Ρεφίκογλυ, Αλήογλου Ν.(76′ Χασάν Ογλού), Αχμέτογλου Κ., Σαλήογλου, Μαμούτογλου(52′ Χασάνογλου Ε.)

Share it