Search

Photos: Έφυγε με το διπλό από τις Σάπες ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Με το διπλό απέδρασε από τις Σάπες ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, επικρατώντας με 0-3 της Ελπίδας Σαπών.

Αν και για σαράντα λεπτά το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, ο Μέγας χάρη στο τέρμα που πέτυχε πριν την ανάπαυλα και του έδωσε ψυχολογία, δεν δυσκολεύτηκε στην συνέχεια να ολοκληρώσει την επιτυχία του. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας μια δεύτερη συνεχόμενη πανηγυρική νίκη, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Ελπίδα δεν θύμησε την ομάδα που πέρυσι τερμάτισε δεύτερη. Το σύνολο του Βασίλη Χαριτόπουλου, ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, λόγω των πολλών αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ, αλλά και των απουσιών που έχει η ομάδα. Σίγουρα η Ελπίδα που είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού Ροδόπης, θα παρουσιάσει πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα στην συνέχεια του πρωταθλήματος, ωστόσο θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμα.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 3ο λεπτό με τον Παναγιωτόπουλο να απομακρύνει πάνω στην γραμμή το πλασέ του Κάρδαρη. Στο 17′ το σουτ του Μπόζη μπλόκαρε ο Μπαϊράμ, ενώ στο 22′ το φάουλ του Καρανικόλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 40′ μετά την σέντρα του Ρομπέρ, ο Γιαννακιτσίδης που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 56ο λεπτό ο Γιαννακιτσίδης έγινε δημιουργός και μετά το κόρνερ του, ο Δραγανίδης έκανε με κεφαλιά το 0-2. Στο 60′ το φάουλ του Ρομπέρ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Βλαδιμηρίδης, στο 65′ το σουτ του Γιαννακιτσίδη πέρασε άουτ και στο 87′ ο Ρομπέρ αφού πέρασε και τον Νταφόπουλο έκανε με πλασέ το 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαμαλίδης που είχε για βοηθούς τους Δανδανίδη και Μωραΐτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Βλαδιμηρίδης (75′ Νταφόπουλος), Εμμανουήλ, Μπαμπούρης, Πρίφτης, Παναγιωτόπουλος, Φούντας (79′ Κουτεντάκης), Χαριτόπουλος Γ., Καροτενούτο, Μπόζης, Γκέκας (63′ Βαϊόπουλος), Καρανικόλας (90′ Γεωργοσούλης).

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας (83′ Χουσεΐν Σαλήμ), Γιαννακιτσίδης (90′ Μεμέτ Νετζατί), Καλογρανάς, Γκιρετλί Ναζήμ (46′ Ντεμερτσίδης), Δραγανίδης (77′ Μπίνμπασι Αλή), Ρομπέρ.

Share it