Search

Πλήγμα με Τοροσίδη που χάνει Ουγγαρία για την Εθνική! Στην αποστολή Φετφατζίδης και Λαμπρόπουλος

Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής μας, Βασίλης Τοροσίδης θα χάσει και το παιχνίδι με την Ουγγαρία λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί. Αμφίβολη και η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου.

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας κάλεσε τους Γιάννη Φετφατζίδη και Βασίλη Λαμπρόπουλο ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε.  Τα προβλήματα τραυματισμών των Βασίλη Τοροσίδη και Μάριου Οικονόμου ανάγκασαν τον Γερμανό εκλέκτορα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και ως εκ τούτου αυτός επέλεξε τον επιθετικό χαφ του Ολυμπιακού και τον σέντερ μπακ της ΑΕΚ,  επειδή ο Σκίμπε φοβάται ότι μπορεί να μην έχει για την Ουγγαρία έναν εκ των Μάνταλου – Χριστοδουλόπουλου. Αντίθετα οι Τοροσίδης και Οικονόμου μένουν off λόγω τραυματισμών.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά θέματα, προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Πέτρος Μάνταλος που έκαναν ατομικό, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης που δεν βρέθηκε καν στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά, και οι τρεις θα παραμείνουν στην αποστολή και η κατάστασή τους θα κριθεί εκ νέου.
Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν για διαφορετικούς λόγους οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μήτρογλου, αλλά υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα του Μίχαελ Σκίμπε, ενώ ατομικό έκανε ο Κώστας Μανωλάς.

Share it