Search

Οι δηλώσεις Χρήστου Σαμαρά και Γιώργου Μαραντά μετά το πρώτο ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής

Σε πολύ καλό κλίμα, όπως άλλωστε και το ματς, διεξήχθη μετά το πέρας του αγώνα η συνέντευξη τύπου του πρώτου ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής που βρήκε νικητή το Άβατο με 3-0

Πρώτος ξεκίνησε της δηλώσεις του ο τεχνικός της Ασπίδας Ξάνθης, Χρήστος Σαμαράς που ξεκίνησε λέγοντας πρωτίστως: “Αρχικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Άρη Αβάτου για την μεγάλη του επιτυχία στο Κύπελλο Ελλάδας, κάτι που είναι μεγάλη τιμή για το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο. Είναι ένα κατόρθωμα και αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη.” Ενώ για την εικόνα του αγώνα σχολίασε: “Σήμερα ο Άρης Αβάτου ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στην πίεσή του. Δεν περιμέναμε σήμερα πολλά, αλλά σίγουρα ήθελα μια καλύτερη απόδοση από την ομάδα μου. Τώρα θα δώσουμε έμφαση στην ψυχολογία της ομάδας μας γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη Αβάτου και στον Γιώργο Μαραντά.”

Απο την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη Αβάτου, Γιώργος Μαραντάς δήλωσε: Θέλω να ξεκινήσω και να ένα ευχαριστώ αρχικά στον Χρήστο Σαμαρά για τα καλά του λόγια. ” Ενώ για το ματς σχολίασε: “Η αλήθεια είναι ότι το διπλό της Ασπίδας στην Πέρνη μας έκανε να είμαστε πολύ σοβαροί και μετρημένοι. Παίξαμε αρκετά καλά από την αρχή του αγώνα, πετύχαμε το πρώτο γκολ και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και για τα υπόλοιπα. Δεν απειληθήκαμε και όλα πήγαν καλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ασπίδα, που είναι μια ομάδα με νέα παιδιά, όρεξη και διάθεση. Να κάνει μια αξιόλογη πορεία και να καταφέρει τον στόχο της. Εμείς πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Α.Ο. Καβάλα”

Share it