Search

Οι αντιδράσεις των ΕΠΣ πείθουν τον Βασιλειάδη που ετοιμάζεται να δώσει παράταση για την Κάρτα Υγείας!

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα υπάρξει στο “καυτό” ζήτημα που δημιουργήθηκε με την Κάρτα Υγείας και την καταληκτική ημερομηνία που έθεσε το Υπουργείο ως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου που θα οδηγούσε σε αναβολές πρωταθλημάτων.

Όπως τόνισε άλλωστε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο SA(θυμηθείτε ΕΔΩ) ήταν αδύνατο να μπορέσουν να βγούν σε τόσο σύντομο διάστημα οι κάρτες υγείας.

‘Έτσι αρκετές Ενώσεις, ανάμεσα τους και οι τρεις Θρακιώτικες ζήτησαν απο την ΕΠΟ να αιτηθεί νέα παράταση, κάτι που συνέβη με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ζητά επίσημα με επιστολή της απο τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να δοθεί νέα μεγάλη παράταση και η Κάρτα Υγείας να ισχύει από του χρόνου

Όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict ο κ. Βασιλειάδης αντιλαμβανόμενος το πόσο δύσκολο είναι για της Ενώσεις να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα με την κάρτα υγείας, και μετά απο επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο του έκανε γνωστό πως θα δώσει τελικά τη νέα παράταση.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η έκδοση της επίσημης ανακοίνωσης απο πλευράς Υφυπουργείου και ΕΠΟ που να κάνει γνωστό το ακριβές διάστημα, και έτσι να “σβήσει” γρήγορα η φωτιά που πήγε να ανάψει.

Share it