Search

Επιστροφή Μπρίτο με “δώρα” και λυτρωτή τον Γέντρισεκ λύγισε η κακή Ξάνθη τους 9 της Λάρισας!

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ξάνθη που αν και δυσκολεύτηκε, χρειάστηκε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Μπρίτο στην επιστροφή του και εκτέλεσε εύστοχα ο τοπ σκόρερ της Έρικ Γέντρισεκ, επικράτησε με 1-0 της Λάρισας που τελείωσε το ματς με 9 παίκτες.

Σε ένα κάκιστο ματς που μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε, με 12 κίτρινες και δύο κόκκινες στους φιλοξενούμενους αλλά και ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα απο την Λάρισα, η Ξάνθη κατάφερε έστω και με εύστοχο πέναλτι του Γέντρισεκ στο 81′ να φτάσει σε μια σημαντική νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 44ολεπτό λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ζίζιτς και από το 73’ με 9 λόγω αποβολής με 2ηκίτρινη του Καρανίκα. Στα θετικά του ΑΟΞ η επιστροφή του Μπρίτο που κέρδισε την δεύτερη αποβολή αλλά και  το πέναλτι της νίκης, στα αρνητικά πέρα απο την εμφάνιση προστίθεται ο τραυματισμός του Σαρπόνγκ που αποχώρησε τραυματίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου της ΕΠΣ Εύβοιας με βοηθούς τον Απτόσογλου(Αθηνών) και τον Γιαννίκο(Πειραιά).

Κίτρινες: 11′ Ντε Λούκας, 35′ Καμαρά, 39′ Μπαξεβανίδης, 53′ Γέντρισεκ, 70′ Λισγάρας, 79′ Μπρίτο – 19′ Ζίζιτς, 24′ Καρανίκας, 76′ Ντέλετιτς, 83′ Φατιόν.

Κόκκινες: 43′ Ζίζιτς, 73′ Καρανίκας.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Λισγάρας, Σιλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Σαρπόνγκ (38′ λ. τρ. Κάστρο), Καντά (64′ Μπρίτο), Σουλεϊμάν (46′ Ντουρίτσκοβιτς), Γέντρισεκ.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα (87′ Κόεφ), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Σαχίτι, Πίτι (46′ Γρομητσάρης), Ντέλετιτς, Κούνιτς (70′ Μπαργκάν).

Share it