Search

Photos: Πλήρωσε το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ Κοσμίου! Δίκαιη νίκη για τον Αετό Ορφανού!

Την ήττα με το βαρύ 1-4 γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου Κοσμίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον Αετό Ορφανού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Σε ένα ματς που όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Σάββα Αϊβάζη οι ασπρόμαυροι προηγήθηκαν με το καλημέρα, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Αετός έδειξε να ξεπερνά το σοκ από το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και σε καίριο σημείο, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι είδαν το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινά επίσης με άσχημο τρόπο, αφού στο 49′ έμειναν με παίκτη λιγότερο και είδαν τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τούμπα το ματς και να διευρύνουν στην συνέχεια το προβάδισμά τους. Το Κόσμιο κατάφερε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις, μιας που από ένα σημείο και έπειτα δεν είχε άλλη επιλογή, ενώ ο Αετός πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και έφυγε δίκαια με το διπλό από την Κομοτηνή, αφήνοντας τελείως πίσω του το κακό ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Κοσμίου προηγήθηκε. Ο Μαυράκης εκτέλεσε ένα φάουλ από τον άξονα, ο Πλασταράς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, χωρίς να την ακουμπήσει, με τον Κυφωνίδη να αιφνιδιάζεται και να την βλέπει να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0. Στο 19′ και 24′ ο Αετός είχε τις πρώτες του απειλητικές στιγμές στα καρέ του Κοσμίου με τον Δεληγιάννη να απομακρύνει σε κόρνερ τις προσπάθειες του Δουμανίδη. Στο 35′ η κεφαλιά του Παυλίδη Γ. δεν ήταν καλή, στο 37′ και το 41′ τα σουτ των Ελέζι και Μαυράκη αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 42′ ο Δαγκούλης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δεληγιάννη.

Στο 45+2′ ο Καπατζής έκανε την μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Κοσμίου, με τον Τζατζανά να χάνει την φάση και το μαρκάρισμα του Σαββατιανού, ο οποίος έβγαλε μια επικίνδυνη σέντρα, οι αμυντικοί του Κοσμίου δεν απομάκρυναν, ο Δεληγιάννης έδιωξε προσωρινά με υπερένταση, με την μπάλα στην συνέχεια αφού χτύπησε και στο δοκάρι προηγουμένως να καταλήγει στα δίχτυα από το πλασέ του Παυλίδη Γ.

Στο 47′ ο Ελέζι από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά την ασταθή επέμβαση του Δεληγιάννη και στο 49′ οι ισορροπίες του ματς άλλαξαν άρδην. Μετά την κεφαλιά του Παυλίδη, από την σέντρα του Σαββατιανού, με εξουδετερωμένο τον Δεληγιάννη, ο Ζάγγουλος απόκρουσε την μπάλα αντικανονικά με το χέρι, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να τον αποβάλει και να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δουμάνης που έκανε το 1-2. Στο 65′ ο ίδιος παίκτης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-3, στο 68′ ο Κυριακόπουλος σε μια περίεργη φάση, παραλίγο να χριστεί σκόρερ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυφωνίδη και στο 82′ ο Παυλίδης Ν. με κεφαλιά μετά την σέντρα του Δουμάνη, σημείωσε το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος που είχε για βοηθούς τους Τσακίρη και Κουβαλάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος (80′ Βούλγαρης), Τζατζανάς (62′ Τριάντος), Πλασταράς, Ζάγγουλος, Λεβεντέλης, Μαυράκης, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος (88′ Ταχτσόγλου), Στοΐνοβιτς (65′ Φανιάδης).

Αετός Ορφανού (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζατζίδης, Καπατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι (69′ Προβατίδης), Δαγκούλης (77′ Χρυσικός), Παυλίδης Γ. (83′ Δουσδαμπάνης), Δουμάνης, Σαββατιανός (56′ Πατσιάβας).

Share it