Search

Μπορούσε τη νίκη ο Ορφέας Ξάνθης που αναδείχτηκε ισόπαλος με Αλέξανδρο Κιλκίς(+pics)

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα ο Ορφέας Ξάνθης  που αν και ελαφρά καλύτερος τελικά αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς στον αγώνα που έγινε στο ΑΟΞ.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή απείλησε πρώτη όμως το σουτ του Πασχαλάκη στο 15′ δεν βρήκε στόχο, με την απάντηση  των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 27′ με τον Φούρτζιο. Στο φινάλε του ημιχρόνου η ομάδα της Ξάνθης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός  του αγώνα έπεσε, με τους ξανθιώτες πάντως στο 65′ να χάνουν μεγάλη φάση με τον Αθανασίου να σταματά το σουτ του Χαλίλ Ιμπράμ. Δεν το έβαλε ο Ορφέας και τελικά ο Αλέξανδρος βρήκε γκολ, όταν στο 70′ ο Τσολακίδης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου για το 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε καθώς ο Αθανασίου σταμάτησε στο 82′ νέα καλή προσπάθεια του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, ενώ στην εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή Τζουμαλάκη να δείχνει συνέχεια στο ματς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ  ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κέρδος ο βαθμός για τον Ορφέα Ξάνθης που δεν έπιασε απόδοση Οφρυνίου όμως παρότι μέτριος κατάφερε να έχει τα ηνία του αγώνα, πλέον οι ξανθιώτες στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς με το Καλαμπάκι στην Δράμα οπού στόχος είναι να προστεθούν και άλλοι βαθμοί στο σακούλι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Καμπερίδη και Καρασαββαίδη της ΕΠΣ Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ(65′ Καραγκιόζης Γ.), Τορομανίδης, Ξαντινίδης(83′ Καραγκιόζης Β.), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, Πασχαλάκης(75′ Μπουνταγκίδης).

Αλέξανδρος Κιλκίς (Σπυρογιάννης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Παπαδόπουλος Κ.(46′ Σερταρίδης), Κοτσιάς, Τερζης, Παπαδόπουλος Σ., Φούρτζιου(65′ Αηδονίδης), Τσολακίδης, Τζεβελέκης(60′ Αγαθαγγελίδης), Προβατίδης, Βασιλειάδης(90′ Τσανταλμπασίδης)

Share it