Search

Ισόπαλο το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και νίκες κορυφής για ΠΑΟΚ, Ατρόμητο! Αποτελέσματα και βαθμολογία της Super League

Με λίγα τέρματα, 13 συνολικά, 4 νίκες γηπεδούχων και 3 ισοπαλίες και μοναδική εκκρεμότητα το ματς της Ξάνθης με την Λάρισα την Δευτέρα συνεχίστηκε η δράση για την 6η αγωνιστική της Super League

Στο πρώτο ματς της ημέρας ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε στην έδρα της Λαμίας με τον Νέιρα στο 63’, έμεινε στο 1-1 με τον Μπαράλες να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 80’, για ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Στο άλλο ματς ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα με 2-0, με τα γκολ των Μαουρίσιο (16’) και Κρέσπο (90’), καταδικάζοντας τον Απόλλωνα σε μηδενική συγκομιδή για άλλη μια αγωνιστική.

Στο ματς του Περιστερίου, ο Κουλούρης συνέχισε το σερί σκοραρίσματος και με το 4ο γκολ του στη διοργάνωση στο 38’, έδωσε σημαντική νίκη στον Ατρόμητο επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), διατηρώντας τον στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ.

Τέλος στο ντέρμπι της ημέρας, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αν και είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, έμειναν στο 1-1 που διαμόρφωσαν τα γκολ των Φορτούνη (58’) και Μπακασέτα (90’), χάνοντας την ευκαιρία να πατήσουν και αυτή κορυφή.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Πανιώνιος-Άρης 1-0

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-1

Αστέρας-Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Λαμία-ΟΦΗ 1-1

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Ξάνθη-ΑΕΛ (19:00)

Share it