Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης! (16:00 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης και ώρα μάλιστα για ένα μεγάλο ντέρμπυ, από αυτά που την περσινή σεζόν κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον! Μετά την συναρπαστική πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας, οι 12 μονομάχοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα σημερινά παιχνίδια, όπου άλλοι θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τις επιτυχίες τους και άλλοι να ρεφάρουν τα αρνητικά για αυτούς αποτελέσματα. Όσο για το ντέρμπυ που προαναφέραμε, είναι αυτό στις Σάπες, μεταξύ της Ελπίδας και του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, μεταξύ δηλαδή του δεύτερου και του τρίτου της περσινής σεζόν.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 15:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε όλα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα από τον απολογισμό της!

Υπενθυμίζουμε αρχικά πως την προηγούμενη Τετάρτη είχαμε την κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου “The Cups” ΕΠΣ Θράκης, με την κληρωτίδα να έχει κέφια και να αναδεικνύει ομίλους και ματς με αρκετό ενδιαφέρον.

Τα του Κυπέλλου αργούν όμως, για αυτό και πάμε να ξεκινήσουμε την βόλτα μας από τα σημερινά παιχνίδια. Κάνουμε σεφτέ με το ματς στο Νέο Σιδηροχώρι, ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί την περασμένη εβδομάδα επικρατώντας της Γρατινής με 3-1. Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μαυραετοί, κατακτώντας τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν. Απέναντι τους σήμερα ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων. Το σύνολο του Μιχάλη Κακουλίδη έδειξε ικανό πως μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, μετά την ισοπαλία που κέρδισε με τον ΑΠΣ Πανθρακικό και μεταβαίνει σήμερα στο γειτονικό Νέο Σιδηροχώρι με σκοπό άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι Παππούς, Καρβουνιάρης, Τσιάμης και Αθανασιάδης Μ., αλλά ετοιμοπόλεμοι είναι Βάσκος και Κελεσίδης ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Πριτσίδης, Κακουλίδης Θ., Παπαδόπουλος και Καραχρυσάφης.

Στην Κομοτηνή και στο ΔΑΚ ο (ΑΠΣ) Πανθρακικός παρουσιάζεται μπροστά στο κοινό του αντιμετωπίζοντας την Δόξα Σώστη. Η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή έχει μοναδικό στόχο την νίκη, στον πρώτο της αγώνα στο ΔΑΚ για φέτος, όπου και θα ακουστεί ο ύμνος της ομάδας μετά από καιρό! Η Δόξα στην αντίπερα όχθη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα νικώντας την Ελπίδα Σαπών με 1-0 και μέσα σε ένα ιστορικό γήπεδο θα διεκδικήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπήρξαν προβλήματα στην προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει του αγώνα, με τον κόουτς Γεμενετζή να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ για την ομάδα του Σώστη θα λείψουν ο τιμωρημένος Τζιαφάλιας και οι Καραπάτσιος, Παπαδόπουλος Π., Παπασωτηρίου, Παπαδόπουλος Δ. και Βλασσόπουλος.

Η Δόξα Γρατινής υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών σε ένα παιχνίδι με μια σημαντική λεπτομέρεια. Η ομάδα του Γιώργου Δίγκα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι μετά από περίπου τρία χρόνια, στην φυσική της έδρα, στο γήπεδο της Γρατινής. Οι πράσινοι επιθυμούν να ξεπεράσουν την ήττα της περασμένης εβδομάδας από το Νέο Σιδηροχώρι και να κερδίσουν σήμερα τους πρώτους τους βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα των Προσκυνητών προέρχεται από την ισοπαλία με το Κοπτερό και μεταβαίνει στην Γρατινή με πίστη για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γιάννης Πουρλιάκας δεν υπολογίζει στους Κούσανδα που παραμένει τραυματίας, Ράπτη που αποχώρησε και Αχμέτ Ονούρ.

Στις Σάπες στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, η Ελπίδα θα κοντραριστεί με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Αναμένεται να διεξαχθεί ένα συναρπαστικό ματς, κάτι που αναμένει ο κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο, αν θυμηθεί τις περσινές συγκινήσεις από τα παιχνίδια των δύο ομάδων. Η Ελπίδα δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα μια νίκη κόντρα στον Ιάσμο θα της επέτρεπε να δει με άλλο μάτι την συνέχεια. Ο Μέγας πάλι, έδειξε από νωρίς τις φετινές του διαθέσεις, σκοράροντας έξι φορές κόντρα στον Ορφέα Στρύμης και με μια νίκη σήμερα θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη, αλλά και στο ντέρμπυ της επόμενης αγωνιστικής. Ο Βασίλης Χαριτόπουλος δεν υπολογίζει για το παιχνίδι τον τιμωρημένο από πέρυσι Αμέτ Ερκάν, ενώ ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους επίσης τιμωρημένους Βιόπουλο και Αντωνιάδη.

Στο Κοπτερό η Βιστωνίδα στο πρώτο της ματς στην έδρα της για την Α’ κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια, αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ξυλαγανής. Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την νίκη, Το Κοπτερό προέρχεται από την ισοπαλία με τους Προσκυνητές, σε ένα ματς που είχε μεν την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα, ενώ από την άλλη ο Ορφέας προέρχεται από την ήττα από τα Παγούρια, εντός έδρας, σε ένα από τα πιο απροσδόκητα αποτελέσματα της πρεμιέρας. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους σίγουρα να μην υπολογίζουν στον τιμωρημένο Στέλιο Ζουμπιάδη.

Τέλος στο γήπεδο των Υφαντών όπου θα έχει φέτος για έδρα η Αναγέννηση, η ομάδα των Παγουρίων κοντράρεται με τον Ορφέα Στρύμης. Φοβερό το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με το σπουδαίο διπλό στην Ξυλαγανή, ήττα εντός προγράμματος από την άλλη για την Στρύμη από τον Ίασμο, με ένα βαρύ όμως σκορ. Πολύ ενδιαφέρον και αυτό το ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους στην σεζόν. Για την Αναγέννηση αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πολιτίδη, Ασλαμαζίδη και Λιόλιου, ενώ για τον Ορφέα θα απουσιάσουν οι Παπάς, Σοφοκλέους, Τσιακλίδης, Μακρής, Χαλβατζής, Γκανούδης, Λιόντος και Κωστάκης.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Σώστη

Δόξα Γρατινής-Δόξα Προσκυνητών

Ελπίδα Σαπών-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ορφέας Ξυλαγανής

Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Στρύμης

Share it