Search

Pre Game: Πρεμιέρα για την Α2 Ανδρών με τον Άθλο Ορεστιάδας να αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό! (18:00 LIVE SportsAddict)

Πρεμιέρα για την Α2 Ανδρών, με τον μοναδικό εκπρόσωπο στην Θράκη στην Α2 τον Άθλο Ορεστιάδας να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να επαναλάβει μια ακόμη δυνατή χρονιά όπου πέρυσι στις λεπτομέρειες έχασε την συμμετοχή στα σαλόνια της volley league. Η αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο 6/10 στις 18:00 στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς».

Το σημερινό pre game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η γεύση, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το μεράκι αποτελούν για εμάς «σήμα κατατεθέν». Στο χώρο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων μεζέδων και σαλατικών(εποχής), που θα συνοδεύσουν το ποτό σας. Φιλικός χώρος, ζεστή ατμόσφαιρα και προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Ορεστιάδα πίσω από την Εθνική Τράπεζα στο πιο πράσινο και ήσυχο πάρκο της πόλης, για να απολαύσετε τα πιάτα μας. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας εδώ ! Σας περιμένουμε!

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει το δίδυμο ΤΖΕΠΚΙΝΛΗΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ. Όλο το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Με ανακοίνωση του ο Άθλος κάλεσε όλο τον κόσμο της Ορεστιάδας να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να τη στηρίξει όσο γίνεται περισσότερο (θυμηθείτε εδώ)

Επίσης στο SportsAddict.gr μίλησαν ο προπονητής Παναγώτης Τσιακμάκης και ο αρχηγός Γιάννης Καρδαμανίδης όπου αναφέρθηκαν στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, στην προετοιμασία της ομάδας και στην ετοιμότητα της, λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. (θυμηθείτε εδώ)

Μέσω του SportsAddict.gr, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε λεπτό προς λεπτό ενημέρωση , για την εξέλιξη και το score του παιχνιδιού του Άθλου με τον Μακεδονικό, από τις 18:00 όταν και θα ανοίξει το LIVESCORE…

Share it