Search

Pre Game: Με ντέρμπι σε τρία μέτωπα η 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(16:30 LIVE SportsAddict)

Με ενδιαφέροντα και δυνατά παιχνίδια σε όλα τα μέτωπα συνεχίζεται η με την 2η αγωνιστική η δράση στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το ποιο ενδιαφέρον παιχνίδι γίνεται στην Θαλασσιά με την Αναγέννηση που προέρχεται απο εντυπωσιακό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο να υποδέχεται τον Φίλιππο Δροσερού που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα πρώτα του ματς. Γειτονικό ντέρμπι θα έχουμε στην Διομήδεια με τον Απόλλωνα να υποδέχεται  τον Άρη Πετεινού σε μια συνάντηση που θα φέρει αρκετές μνήμες απο το παρελθόν και αναμένεται να προσεγγίσει αρκετό κόσμο.

Δύσκολη έξοδος περιμένει τον Ηρακλή Ζυγύ στην Μάνδρα απέναντι στον ενισχυμένο φέτος Ερμή. Ενώ ντέρμπι θα έχουμε και στον Εχίνος, με τους “πράσινους” μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας να ψάχνουν το πρώτο τρίποντο, έχοντας όμως δύσκολο έργο απέναντι στην Βιστωνίδα που την πρώτη αγωνιστική κέρδισε άνευ αγώνα και στον Εχίνο ξεκινά ουσιαστικά η σαιζόν της.

Πολύ ενδιαφέρον ματς θα έχουμε και στο Σέλινο με τον Άτλα να υποδέχεται την Κεντητή, ενώ στη Νεάπολη ο Απόλλων Ξάνθης θέλει το πρώτο τρίποντο της σαιζόν κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη να βρουν τα πατήματα τους.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:30 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Ηρακλής Ζυγού (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης)

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – ΑΕ Ξάνθης  (Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Βιστωνίδα  (Ανεστίδης, Οτουζμπίρ, Γκώγος)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Κεντητή  (Σουρουτζίδης, Κωνσταντινίδης, Ζαφειρίου)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Άρης Πετεινού  (Γκαϊτατζής, Χρυσέλης Γ., Κοτινούδης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Φίλιππος Δροσερού  (Γκράνας, Σπάρταλης, Δρακίδης)

Αστέρας Μαγικού – Κεσσάνη Ερασμίου  0-3 α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Share it