Search

Επιβλητική η Νίκη σε αγώνα «περίπατο»

Πιο εύκολο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα στον φετινό μαραθώνιο της Α2 γυναικών βόλεϊ, ίσως δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι άνθρωποι της Νίκης. Το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Μιχάλης «Παρασκευόπολος» πραγματοποίησαν έναν υγιεινή περίπατο έναντι της Ελασσόνας της οποίας επιβλήθηκαν με 3-0 σετ.

Όλα κύλησαν σαν σε προπόνηση για τις αθλήτριες του Γιάννη Ανδρεάδη, με την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Το γεγονός αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή της Νίκης να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα κορίτσια που είχε στη διάθεσή του. Ιδιαίτερα στο τρίτο σετ,  αγωνίστηκαν από την αρχή οι θεωρητικά αναπληρωματικές, χωρίς να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα από την αντίπαλο.

Θερμότατο χειροκρότημα από τον κόσμο , δέχθηκε το δίδυμο των νεαρών ακραίων της Νίκης, που αποτελούνταν από την Ηλιάνα Ζυγερίδου και την Μαρία Σιδηροπούλου που αποτελούν τη ελπίδα του Αλεξανδρουπολίτικου γυναικείου βόλεϊ, ενώ ένα από τα φετινά πρόσωπα που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις είναι η Άννα Φλαουρίδου, με τα εντυπωσιακά φυσικά προσόντα, που γνώρισε στον τόπο το βόλεϊ, συνέχισε στην Καβάλα και επανήλθε φέτος σαν πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής.

Το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα δεν αντέχει σε κριτική. Το πρώτο σετ τελείωσε με μόλις 8 χαμένους πόντους για τη Νίκη από τους οποίους οι 5 προήλθαν από χαμένα της σερβίς. Στο δεύτερο η  Ελασσόνα αντέδρασε αρχικά και βρέθηκε μπροστά με 9-10 – ήταν το μοναδικό σημείο που παρουσιάστηκε ανταγωνιστική – αλλά ένα σερί 8-0  της Φλαμουρίδου από το σερβίς έφερε το 17-10 για να ολοκληρωθεί με 25-14.

Στο τρίτο σετ με πολλά νέα πρόσωπα η Νίκη επικράτησε με 25-20

Τα σετ: 25-8, 25-14, 25-20

Νίκη: Τζήλλα, Παρισάκη, Καρακύκλα, Παπάζογλου, Νικολαίδου, Φλαμουρίδου λ-Δημητροπούλου (Ζυγερίδου, Σιδηροπούλου, Πεπόνη, Μαραθοκαμπίτου, Ντίτσα, Τσορλίνη, λ-Λυμπεροπούλου)

Ελασσόνα : Παπαδοπούλου, Γεωργιάδη, Κυριλίδη, Κορακίδη, Καλογήρο, Παναγιώτου, λ-Σεβαστού, (Τσιμπά, Χαλκίδου)

Share it