Search

Όλα όσα συνέβησαν στην δύσκολη νίκη του Άθλου επί του Μακεδονικού!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Άθλος Ορεστιάδας με δύσκολη νίκη απέναντι στον αξιόμαχο Μακεδονικό με 3-1. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη όλων των set εδώ.

Στην πρεμιέρα η ομάδα της Ορεστιάδας δεν μπήκε καλά, δεν είχε καλή υποδοχή και δεν πίεσε καθόλου από το σερβίς. Ο Μακεδονικός εκμεταλλεύτηκε τον κακό ρυθμό του Άθλου και πήρε το πρώτο σετ μετά από τα λάθη του Άθλου.

Από το δεύτερο σετ οι «βυσσινί» βρήκαν ρυθμό, βελτίωσαν υποδοχή και με τακτική στο σερβίς δυσκόλεψαν πάρα πολύ την υποδοχή του Μακεδονικού. Με τη βελτίωση της υποδοχής, ο Άθλος  είχε πολύ εύστοχο μοίρασμα παιχνιδιού από τον Ράπτη σε συνδυασμό με την καλή λειτουργία του μπλοκ με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο σετ όπου και κρίθηκε το παιχνίδι είχαμε εναλλαγή του σκορ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Στο τέλος με σωστές επιλογές και ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες του Άθλου για να πάρει το σετ, τα κατάφερε με την τέταρτη ευκαιρία γράφοντας το 2-1.

Στο τελευταίο σετ, ο Μακεδονικός έβγαλε αντίδραση και ήταν οδηγός σχεδόν σε όλο το σετ. Προς το τέλος του σετ ο Άθλος βρήκε ρυθμό και με την βοήθεια του κόσμου έκανε την ανατροπή με τον αρχηγό Καρδαμανίδη να σηκώνει το βάρος της επίθεσης και να δίνει τη νίκη με 3-1 στην ομάδα.

Τα σετ: 21-25,25-22,29-27,25-21

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άθλος Ορεστιάδας (Τσιακμάκης): Ράπτης, Λαχτάρας, Καρβούνης, Καρδαμανίδης, Μαρκίδης, Καλεντζίδης, λ- Πατσιάς (Κιλούδης, Καρράς, Κουματζίδης, Μαμαλίγκας, Τσιαμίτας).

Μακεδονικός Θεσσαλονίκης (Γεωργιάδης): Καρασαλίδης, Αναστασιάδης, Κόκκινος, Καλτσίδης, Γραμματικάκης, Παρασόγλου, λ- Κουτσονίκας (Αθανασίου, Κουτουνίδης, Τρουμπάλος, Σταυρίδης, Τσακιρίδης, Μπάνκωφ).

Share it