Search

Το τρίτο ημίχρονο της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με 24 τέρματα και αφιερώσεις!

Με εντυπωσιακό απολογισμό 24 τερμάτων σε 6 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Με τους Αναγέννηση Θαλασσιάς, Άρη Πετεινού, Ηρακλή Ζυγού  να διπλασιάζουν τις νίκες τους, ενώ το πρώτο τρίποντο της χρονιάς πανηγύρισαν Εχίνος Σπορ, Απόλλων Ξάνθης και Κεσσάνη Ερασμίου, με τους τελευταίους βέβαια άνευ αγώνα. Το μοναδικό ματς που έληξε ισόπαλο ήταν αυτό μεταξύ Σελίνου και Κεντητής

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς της Μάνδρας η μεγάλη νίκη του Ηρακλή αφιερώθηκε στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μάκη Σαμαρά, που είχε τα γενέθλια του, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου στο ματς του Άρη Πετεινού με τον Απόλλωνα στην Διομήδεια.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΔΩ

Την μετάδοση των σημερινών αγώνων αλλά και την βαθμολογία που ακολουθεί προσέφεραν οι:

 

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(2 αγωνιστικές)

1. Αναγέννηση Θαλασσιάς   6(10-2)

-. Άρης Πετεινού  6(2-0)

3. Ηρακλής Ζυγού  4(6-1)**

-. Άτλας Σελίνου  4(5-1)

-. Εχίνος Σπορ  4(4-1)

-. Βιστωνίδα  4(1-4)

7.  Απόλλων Ξάνθης  3(5-4)

-. Απόλλων Διομηδείας  3(2-1)

-. Κεσσάνη Ερασμίου  3(1-5)

10. Κεντητή   1(1-3)

-. Ερμής Μάνδρας   1(0-4)

12. ΑΕ Ξάνθης   0(2-8)

-. Φίλιππος Δροσερού  0(1-6)

14. Αστέρας Μαγιού    -*

*Έχει μηδενιστεί και αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.

** Ο Ηρακλής Ζυγού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

Share it