Search

Ο προπονητής & ο αρχηγός του Άθλου, λίγο πριν την πρεμιέρα της Α2, μιλούν στο SA!

Λίγο πριν την εκκίνηση της σεζόν της Α2 Ανδρών και την πρεμιέρα του Άθλου Ορεστιάδας το Σάββατο 6/10 με τον Μακεδονικό, στο SportsAddict.gr μίλησαν ο προπονητής Παναγώτης Τσιακμάκης και ο αρχηγός Γιάννης Καρδαμανίδης.

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, στην προετοιμασία της ομάδας και στην ετοιμότητα της, λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Τσακμάκης είπε:

«Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα, το οποίο είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι, έχει πολλές και καλές ομάδες αλλά και πολλές πέφτουν. Το νέο πρωτάθλημα θα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για εμάς, διότι δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι και δεν είμαστε πλήρης. Έχουμε έλλειψη από φιλικά αλλά αυτή η κατάσταση είναι χρόνια όλων των ομάδων. Πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια, ξεκινάμε με ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα στα χαρτιά πρέπει να το κερδίσουμε. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι, αλλά και το γήπεδο, η παρουσία του κόσμου θα είναι καθοριστική για εμάς για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με μια νίκη».

Ο Γιάννης Καρδαμανίδης τόνισε με τη σειρά του:

«Φέτος ξεκινάει πιο νωρίς το πρωτάθλημα, δεν είχαμε αρκετό χρόνο για την προετοιμασία παρ’ όλα αυτά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι στην πρεμιέρα απέναντι στον Μακεδονικό. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι, είναι πολλές οι ομάδες εκ των οποίων πέφτουν τέσσερις, οπότε θα έχουμε μεγάλες μάχες μέχρι το τέλος. Περιμένουμε την συνδρομή του κόσμου της Ορεστιάδας για να ενισχύσει την προσπάθεια μας».

Share it