Search

Ο απολογισμός της πρεμιέρας της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 13 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τον Κομψάτο Πολυάνθου, με το δεξί άνοιξε την αυλαία της φετινής του πορείας ο Αετός Μίσχου, ενώ νίκες σημείωσαν επίσης Ένωση Ασωμάτων, ΑΣ Αγιοχωρίου και ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

ΑΕ Κομοτηνής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0-1

Ξεκίνημα με νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι ασπρόμαυροι έφυγαν με το διπλό από την έδρα της νεανικότερης ομάδας φέτος στην ΕΠΣ Θράκης, ΑΕ Κομοτηνής, χάρη στο τέρμα του Αντωνιάδη.

Κομψάτος Πολυάνθου-Ατσάλι Αρχοντικών 4-0

Εμφατικό και πειστικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Κομψάτος Πολυάνθου επί της φιλόδοξης και φέτος ομάδας των Αρχνοτικών. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Πόντος Κομοτηνής-Ένωση Ασωμάτων 1-2

Με το διπλό έφυγε η Ένωση Ασωμάτων από το γήπεδο της Εκτενεπόλ επικρατώντας με 1-2 του Πόντου Κομοτηνής. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Σαλή Σ. και Ρετζήπ Χασάν, ενώ το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Μπατζάκας.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ηρακλής Σαπών 2-1

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο του Αγιοχωρίου ο τοπικός ΑΣ κατέκτησε το τρίποντο, νικώντας με 2-1 τον Ηρακλή Σαπών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Νασούφ Μπουρχάν, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαριζουν με τον Γιακιμίδη και το Αγιοχώρι να γράφει το τελικό 2-1 με το γκολ του Τοπάλ Χουσεΐν Ερσίν.

Αετός Μίσχου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 2-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα ο Αετός Μίσχου. Ο Αετός επικράτησε με 2-0 της νεοσύστατης ομάδας της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου, η οποία πάλεψε στο ματς χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Σεμερτζί Μπερκάι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Μουζάς κλείδωσε το τρίποντο, κάνοντας το 2-0.

Ρεπό: ΑΟ Αρσακείου

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την πρεμιέρα!

Share it