Search

Με Ιμπίς Νιαζί στην Τουρκία η Ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο πάλης στην άμμο!

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην άμμο κινούνται οι Έλληνες παλαιστές. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στην Τουρκία η κορυφαία διοργάνωση και οι αθλητές μας θα διεκδικήσουν μετάλλια και καλά πλασαρίσματα.

Στην ελληνική αποστολή βρίσκονται 15 αθλητές που θα αγωνιστούν στις ηλικιακές κατηγορίες των Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων και Παίδων. Ανάμσα τους και ο Κομοτηναίος πρωταθλήτης του Δημοκρίτειου, Ιμπίς Νιαζί που θα αγωνιστεί στα +90.

Στους Ανδρες στα 70κ. θα συμμετάσχουν οι Απόστολος Τασκούδης, Νίκος Αρουζμανίδης και Κοσμάς Καραγκιοζίδης. Στα 90κ. θα αγωνιστούν οι Χρήστος Σαμαρτζίδης και Γρηγόρης Κριαρίδης. Στις γυναίκες θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα +70κ. η Κατερίνα Πιτσιάβα.

Στους Εφηβους στα 60κ. θα αγωνιστεί ο Αστέριος Λαλιώτης, ενώ στα 70κ. οι Γιώργος Κουγιουμτσίδης και Γιώργος Γκίρνης.

Στους Παίδες θα συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Κουδουκίδης, Αστέριος Λαλιώτης (60κ.), Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Γιώργος Γκίρνης (70κ.) και Γκίβιο Μπλιάζτε (+70κ.).

Στην Τουρκία θα ταξιδέψουν επίσης οι προπονητές Βασίλης Μπαταλας και Θέμης Ιακωβίδης, καθώς και οι διεθνείς διαιτητές Γιώργος Καράμπελας και Παυλίνα Γεωργίου.

Share it