Search

Photos: Διπλασίασε της φιλικές του νίκες κόντρα στην Ασπίδα ο Λεύκιππος που κέδρισε και στο Εύμοιρο

Λίγες μέρες μετά την συγκλονιστική  νίκη του Λεύκιππου στο “Αμοιρίδειο” με 69-66 στην παράταση επί της Ασπίδας, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν εκ νέου σε φιλικό που έγινε αυτή την φορά στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου που βρήκε νικητή ξανά τον Λεύκιππο αυτή την φορά με 64-54, παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο Εύμοιρο για το ξανθιώτικο ντέρμπι.

Η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου έδειξε ποιο έτοιμη απο την αντίπαλο της, ενόψει της πρεμιέρας που είναι την ερχόμενη εβδομάδα, και παρότι αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Φραντζέσκο Χρήστου κατάφερε να έχει τα ηνία του αγώνα απο την αρχή της αναμέτρησης. Καρά παρά την προσπάθεια κυρίως των Μανδαλάκη και Κουτσογιάννη που προσπαθούσαν να βάλουν ξανά την Ασπίδα στην διεκδίκηση του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατούν τον υπέρ τους σκορ έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Παλλάκη, Κουμπάνη και παίρνοντας σημαντικά καλάθια απο τους Στεργίου, Νταβουλτζόπουλο και Σταμπουλή.

Απο την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Στεφανίδη έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία στο παρκέ, και παρά την ήττα ο κοουτς της ξανθιώτικης ομάδας μαζί με τον συνεργάτη του Αντώνη Κασαρτζίδη κράτησαν αρκετές σημειώσεις για να δουλέψουν σε εντατικούς ρυθμούς για να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Δεκάλεπτα: 9-15, 23-33, 41-52, 54-64.

Διαιτητές: Ρουκάς-Παπαθεολόγου

Ασπίδα (Στεφανίδης-Κασαρτζίδης): Παπαδόπουλος, Παπαδάκης 4, Πενλίδης, Τερζάκης, Κασούρας, Κουτσογιάννης 21 (1), Θεοδωρίδης 4, Άνθης, Καργίδης, Καραμανώλης 6, Μασμανίδης 4, Μανδαλάκης 10, Τσέλλος 5 (1).

Λεύκιππος (Κοκκινόπουλος): Στεργίου 7 (1), Κουμπάνης 15, Σταμπουλής 4, Δωδος 3, Παλλάκης 20, Κάλφας 3 (1), Χατζηαντωνίου 2, Νταβουλτζόπουλος 8, Κυφωνίδης 2.

Share it