Search

Με Τόρο στην ενδεκάδα και αρχηγό άγγιξε την έκπληξη ο Ολυμπιακός που λύγισε μετά το 70′ απο την Μίλαν!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Γκερέρο στο 14′, έχτιζε αποτέλεσμα για 70 λεπτά και κατέρρευσε μετά το 1-1 του Κουτρόνε, δεχόμενος τρία γκολ σε δέκα λεπτά για το τελικό 3-1 υπέρ της Μίλαν στο San Siro, με τον ξανθιώτη αμυντικό Βασίλη Τοροσίδη να φορά το περιβραχιόνιο των “ερυθρολεύκων”.

Ο… ανανεωμένος Ολυμπιακός (έντεκα νέα πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) είχε καλή εικόνα σε ένα σημαντικό διάστημα κόντρα στη Μίλαν, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-1, λυγίζοντας προς το φινάλε του ματς και αδίκησε τον εαυτό του.

Το σκορ για την Ελληνική ομάδα άνοιξε έπειτα από ωραία κίνηση και κεφαλιά ο Γκερέρο στο 14’ και οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 70’, έχοντας νωρίτερα ευκαιρίες να κάνουν κι άλλη ζημιά στην ομάδα του Γκατούζο. Ωστόσο, «σκόρπισαν» προς το φινάλε και δεχόμενοι τρία γκολ από το 70’ μέχρι το 79’, γνώρισαν την ήττα. Ο Κουτρόνε, που είχε μπει στο 55’, ισοφάρισε με κεφαλιά, ο Ιγκουαΐν έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μίλαν στο 76’, με ωραία κίνηση και πλασέ, προτού «χτυπήσει» και πάλι ο Κουτρόνε από κοντά λίγο μετά.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπέτις αν και ζορίστηκε στο πρώτο μέρος(0-0) εν τέλει με τρία τέρματα στην επανάληψη έφτασε στη νίκη με 3-0 επί της Ντουντελάνζ. Έτσι μετά απο δύο αγωνιστικές η Μίλαν έφτασε τους 6 βαθμούς με την Μπέτις να ακολουθεί με 4, τον Ολυμπιακό με 1 και την προσεχή αντίπαλο και μάλιστα εις διπλούν των “ερυθροελύκων”, Ντουντελάνζ να έχει 0

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (54′ Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54′ Κουτρόνε), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Share it