Search

Κυρικλίδης, Μπρέγιαννης και τέσσερις ακόμα στην Δόξα Προσκυνητών που ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο!

Σε δύο νέες σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η Δόξα Προσκυνητών!

Η ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα ενέταξε στο ρόστερ της τους Αλέξη Κυρικλίδη και Ανδρέα Μπρέγιαννη, οι οποίοι μάλιστα πραγματοποίησαν και το ντεμπούτο τους την περασμένη εβδομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος προέρχεται από τα Ιωάννινα και θα μεταβεί στην Κομοτηνή για να πραγματοποιήσει τις σπουδές του στο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης. Αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ έχει φορέσει την φανέλα των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννενα, του ΑΟ Σταυρακίου και του Θρίαμβου Σερβιανών, με τον οποίο μάλιστα πέρυσι κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική! Έτσι όπως όλα δείχνουν η Δόξα με Κυρικλίδη, Κολτσίδα και Ράπτη δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα την νέα σεζόν.

Από την άλλη ο Ανδρέας Μπρέγιαννης είναι ήδη γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης. Ο Αθηναίος μπακ, αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Παμπαιανικό και στις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, στην πρώτη του χρονιά στην ΕΠΣ Θράκης!

Παράλληλα η Δόξα ενισχύθηκε με τον Αλέξανδρο Γιαννόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή και πέρυσι φορούσε την φανέλα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να έχουν μέσα στην σεζόν και οι πιτσιρικάδες του συλλόγου, Δημήτρης Ξενοδοχίδης και Παναγιώτης Λιάγκης, γιος του προέδρου της Δόξας, Γιώργου Λιάγκη. Τέλος την φανέλα των Προσκυνητών θα φορά από φέτος και ο Παύλος Καρατζίδης. Ο 21χρονος παίκτης που κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και πραγματοποιεί τις σπουδές του στην Κομοτηνή, έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής, με τον Γιάννη Πουρλιάκα να τον υπολογίζει στην αποστολή από την ερχόμενη αγωνιστική.

Share it