Search

Το κάλεσμα του Άθλου Ορεστιάδας για την πρεμιέρα της σεζόν απέναντι στον Μακεδονικό για την Α2 Ανδρών!

Με ανακοίνωση του ο Άθλος Ορεστιάδας καλεί όλους τους φίλους του βόλεϊ να στηρίξουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Η εκκίνηση του πρωταθλήματος για τον ομάδα της Ορεστιάδας είναι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 18:00 απέναντι στον Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση:

«Ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 18:00 στο “Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας-Νίκος Σαμαράς”, με αντίπαλο το Μακεδονικό Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άθλου – η μοναδική ομάδα της Ορεστιάδας, του Έβρου και της Θράκης που θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 Κατηγορία – και φέτος φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να τιμήσει την περιοχή μας ως εκπρόσωπος της σε ανώτερο επίπεδο.
Ο Άθλος Ορεστιάδας διατηρεί και αναπτύσσει ομάδες Γυναικών, Παίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων και συμμετέχει στα Περιφερειακά/Τοπικά Πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ. Αν. Μακεδονίας-Θράκης.
Ο Σύλλογος μας αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο ανάπτυξης του βόλεϊ στην Ορεστιάδα και τον Βόρειο Έβρο γενικότερα, υπηρετεί το άθλημα που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και με τις Ακαδημίες, το οργανωμένο προπονητικό team και την συμπαράσταση των τοπικών φορέων και ιδιωτών που μας στηρίζουν, εγγυάται το αύριο του αθλήματος στην Ορεστιάδα.
Στηρίζοντας τον Άθλο, στηρίζουμε την Ορεστιάδα και παράγουμε προστιθέμενη αξία για το άθλημα του Βόλεϊ και τον τόπο μας.
Καλούμε όλους εσάς στη γιορτή του βόλεϊ, σε κάθε αγώνα του Άθλου Ορεστιάδας στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας – Νίκος Σαμαράς.
Ξεκινάμε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 18:00»

Share it