Search

Στην Α2 το Πευκοχώρι που φέρνει ντόμινο εξελίξεων στον όμιλο των Θρακιωτών της Γ’΄Εθνικής!

Στην Α2 κατηγορία θα αγωνιστεί τελικά η Ευρώπη Πευκοχωρίου, που αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ μετά την δήλωση αδυναμίας των Τρικάλων!

Εξέλιξη που επηρεάζει και τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που μετέχουν οι Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππος Ξάνθης καθώς την θέση του Πευκοχωρίου στην Β’ Εθνική θα κληθούν να πάρουνμια εκ των Πολύγυρου η ΧΑΝΘ.

Πράγμα που σημαίνει πως αυτή την στιγμή τόσο ο Λεύκιππος όσο και ο ΓΑΣ είναι σε αναμονή για να δουν τελικά με ποιον θα παίξουν στην πρεμιέρα, μια και η ομάδα της Ξάνθης είχε εκτός τον Πολύγυρο και ο ΓΑΣ εντός με ΧΑΝΘ, καθώς όποια απο τις δύο αποδεχτεί την πρόσκληση της ΕΟΚ για Β’ Εθνική θα αντικατασταθεί απο την Μακαμπή Θεσσαλονίκης που θα ανέβει στην Γ’ Εθνική και στο πρώτο ματς θα αντιμετωπίσει δεδομένα ομάδα της Ξάνθης

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες, πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή να γίνει επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ για της αλλαγές στις κατηγορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

-Μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τη θέση του καταλαμβάνει το Σωματείο ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ.

-Λόγω της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Σωματείου ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ, μετά από την δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο παραπάνω πρωτάθλημα, ο αγώνας ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ 87 ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ- ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ της 1ης αγωνιστικής της 6/10/2018, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/10/2018 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΓ.ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Share it