Search

Με αγιασμό και ευχές ξεκίνησε η σαιζόν για τους διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης!(+pics)

Το απόγευμα της Δευτέρας(1/10)  στην αίθουσα “Σπύρος Καραουλάνης” του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ανέστης Μακρίδης ενώ το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και φυσικά η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης αποτελούμενη απο τα μέλη της Δημήτρη Σάββογλου και Βέργο Χαλβατζή αλλά και τον πρώην παρατηρητή Super League Θανάση Βέλλιο

Με παρόντες σχεδόν όλους τους διαιτητές πριν και  μετά τον αγιασμό ακολούθησαν οι ευχές τόσο του Προέδρου της Ένωσης όσο και της Επιτροπής, οπού έγινε αναφορά σε όλα όσα συνέβησαν στις καλοκαιρινές εξετάσεις που έφεραν απώλειες αλλά και ανόδους για την ξανθιώτικη διαιτησίας, με τον κ. Πανίδη για ακόμη μια φορά να τονίζει πως θα είναι κοντά στα μέλη της διαιτησίας σε ότι χρειαστούν.

Πλέον το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τετάρτη οπού θα γίνουν τα αγωνιστικά τεστ, ενώ απο την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστούν τα μαθήματα απο τους Εκπαιδευτές Διαιτησίας της Ένωσης, Βέργο Χαλβατζή και Δημήτρη Σάββογλου.

Share it