Search

Κουτσογιάννης: “Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι”! Δίγκας: “Το σκορ τα λέει όλα”!

Με 3-1 νίκησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την Δόξα Γρατινής στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι κόουτς των δύο ομάδων, Σπύρος Κουτσογιάννης και Γιώργος Δίγκας αντίστοιχα, σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς στο Sportaddict ανέφεραν:

Σπύρος Κουτσογιάννης: “Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με ωραίο θέαμα και χωρίς βία στα γήπεδα. Όσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι είχαμε την κατοχή της μπάλας, η οποία όμως ήταν ανούσια. Η αλήθεια είναι πως δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που μπορούσαμε και μάλιστα κινδυνέψαμε κιόλας από μια ομάδα με καλούς παίκτες, η οποία στην μια ευκαιρία που της δόθηκε, πέτυχε και το γκολ. Θεωρώ ότι υστερήσαμε λίγο, λόγω του άγχους της πρεμιέρας, κάτι που αποτυπώθηκε, αφού δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Η Γρατινή είναι μια δυνατή ομάδα και με τον έμπειρο προπονητή που έχει, μόλις “δέσει” το ρόστερ της, θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.”

Γιώργος Δίγκας: “Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Ωστόσο δικαιολογίες δεν υπάρχουν και από την στιγμή που είσαι ηττημένος δεν χρειάζεται να τις ψάχνεις. Η μόνη δικαιολογία είναι πως βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας και έχουμε πρόβλημα με τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σιδηροχωρίου, το τελικό σκορ τα λέει όλα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου, αυτά που ήθελα να δω, τα είδα και όσο για μια πιθανή ενίσχυση στο ρόστερ, θα το δούμε στην συνέχεια.”

Share it