Search

«Ντόρια» και γκολ για τον καλό μήνα!

Αρκετές επιλογές προκύπτουν στο κουπόνι της Δευτέρας και μας δίνουν «δυνατά» σημεία για να ξεκινήσει ο μήνας με ταμείο. Η αυλαία πέφτει σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα και Πορτογαλία και εμείς στο Foxbet.gr κρατάμε δύο παιχνίδια.

Σαμπντόρια – Σπαλ

Έρχεται από το 0-0 στη Σαρδηνία κόντρα στην Κάλιαρι η Σαμπντόρια, σε ένα ματς που όσο εύκολα μπορούσε να νικήσει, άλλο τόσο εύκολα μπορούσε και να χάσει. Συμπλήρωσε έτσι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, έβγαλε όμως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Την πάτησε κόντρα στη Σασουόλο η Σπαλ και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0. Μπήκε έτσι τέλος στο σερί των δύο κολλητών νικών που έτρεχε. Οι «μπλουτσερκιάτι» αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ματς ως την… αρχή της αντεπίθεσης και έχει την ποιότητα να τα καταφέρουν. Ο άσος προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές και θα μπει στις επιλογές μας.

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας

Από τη βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τη Μπέρνλι, έρχεται η Μπόρνμουθ που χάλασε την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει. Τουλάχιστον, στο Λιγκ Καπ προκρίθηκε, επικρατώντας της Μπλάκμπερν με σκορ 3-2. Αντίθετα, η Κρίσταλ Πάλας «βραχυκύκλωσε» στην καλά οργανωμένη άμυνα της Νιούκαστλ και έμεινε στο 0-0. Παρουσιάζοντας σοβαρό πρόσωπο ωστόσο στο Λιγκ Καπ, επικράτησε άνετα της Γουέστ Μπρομ με σκορ 3-0. Έχει ενδιαφέρον να δούμε απόψε την αντίδραση των γηπεδούχων, σε ένα ματς που περιμένουμε να κριθεί στα όρια του under και του over. Πάμε λοιπόν με την επιλογή των 2-3 γκολ.

Share it