Search

Pre Game: Πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Έβρου με 3 παιχνίδια

Ολοκληρώνεται η δράση στην 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με τα εναπομείναντα ματς.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Το Πασαλίκι

Μαγειρευτά πιάτα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά, φρέσκες σαλάτες, οι πιο λαχταριστές σούβλες, τα πιο νόστιμα κρεατικά σχάρας και φούρνου είναι στο Πασαλίκι!

Πλέον όλα τα αγαπημένα σας πιάτα και με τηλεφώνημα (25510 83711) και μέσω ίντερνετ (www.e-food.gr) στην πόρτα σας! Θα βρείτε “Το Πασαλίκι” στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης, Απολλωνιάδος 2.

Μετά τα χθεσινά Θράκη Φερών – Ορφέας Σοφικού 0-0 & Έβρος Σουφλίου – Άρδας Καστανεών 1-3, σήμερα Κυριακή η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα ματς ΑΕ Διδυμοτείχου – Ιπποκράτης, Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – ΑΟ Νεοχωρίου & ΑΕΚ Έβρου – Ορέστης Ορεστιάδας.

ΑΕ Διδυμοτείχου – Ιπποκράτης

Η ΑΕΔ μετά τον υποβιβασμό της από τη Γ’ Εθνική και το τέλος μίας εποχής καθώς παίκτες που είχαν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα αποχώρησαν, θέλει να γυρίσει σελίδα και να ξεκινήσει θετικά στο νέο πρωτάθλημα. Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι καθώς απέναντι της στην πρεμιέρα είναι ο Ιπποκράτης Αλεξ/πολης ο οποίος πέρυσι τερμάτισε 4ος αφήνοντας πολύ καλά δείγματα γραφής.

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – ΑΟ Νεοχωρίου

Με στόχο μία καλύτερη θέση από την περσινή 6η που κατέλαβε, η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου υποδέχεται τον ΑΟ Νεοχωρίου στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Βορείου Έβρου έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Βόρειο όμιλο της Β’ κατηγορίας πέρυσι, θέλει να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

ΑΕΚ Έβρου – Ορέστης Ορεστιάδας

Στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, εκεί όπου θα δίνει όλα τα εντός έδρας ματς της φέτος, η νεοφώτιστη ΑΕΚ Έβρου έχει πρεμιέρα στην Α’ κατηγορία. Απέναντι της ο δευτεραθλητής του περσινού πρωταθλήματος και φιναλίστ του Κυπέλλου Ορέστης, που θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει παρά τα διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Τα χθεσινά αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα:

Σάββατο 29/9

Γήπεδο Σουφλίου: Έβρος Σουφλίου – Άρδας Καστανεών 1-3 (51′ Γιαννόπουλος – 1′ Αλμπανίδης, 71′ Παγωνίδης, 73′ Τσιρούδης)

Γήπεδο Φερών: Θράκη Φερών – Ορφέας Σοφικού 0-0

Κυριακή 30/9, 16:30  

Γήπεδο Διδυμοτείχου: ΑΕ Διδυμοτείχου – Ιπποκράτης (Κεφίλης, Κεσούδης, Τσίκας)

Γήπεδο Άνθειας: Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου – ΑΟ Νεοχωρίου (Ουζουνίδης, Καραΐσκος, Παλαιοπάνης)

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: ΑΕΚ Έβρου – Ορέστης Ορεστιάδας (Παπάς, Σταφυλάς, Ναζιρόπουλος)

Ρεπό: Ποντιακός

Share it