Search

Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με μεγάλο διπλό στην Χρυσούπολη επί του Κεραυνού Πέρνης για την Ασπίδα Ξάνθης!(+pic)

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Γ’ Εθνική η Ασπίδα Ξάνθης που στην επιστροφή της σε Εθνικές κατηγορίες επικράτησε με 1-0 του Κεραυνού Πέρνης στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Σε ένα ματς αρκετά αμφίρροπο με λίγες καλές στιγμές στις δύο εστίες, η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά κατάφερε με τέρμα του Νίκου Παπαδόπουλου στο 80′ να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Οι ξανθιώτες είχαν καλές στιγμές στο 10′ όταν το σουτ του Θεοφυλάκη κατέληξε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι αλλά και με τον Κατσή μετά το 1-0.

Ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 60′ με σέντρα-σουτ του Μπαντάνη ενώ έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 90′ όταν μετά απο αναμπουμπούλα εντός περιοχής η Γκεοργκίεφ έπιασε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Χατζηγεωργίου

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαψάς με βοηθούς τους Κρυωνά και Αναστασιάδη όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγουράς, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας(86′ Γκεορκίεφ), Γεωργιάδης, Λάσπατζης, Μαλακός, Τσανακτσόγλου(46′ Τζιβανόπουλος), Κωστόπουλος.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Ζώτος(72′ Νταμπανλής), Θεοφυλάκης, Κυριαζίδης(81′ πεντε, Κατσής, Παπαδόπουλος(86′ σΑΒΒΟΓΛΟΥ, Δογανίδης(54′ λ.τρ. Ανδρέου), Χριστοφορίδης, Χιώτης.

Share it