Search

Πλήρωσε ένα από τα ελάχιστα λάθη του ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Πρεμιέρα με το αριστερό έκανε στην Γ’ Εθνική ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, που ηττήθηκε στις Σέρρες με 1-0 από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι, ωστόσο στις αρχές του δεύτερου μέρους πλήρωσε ένα από τα ελάχιστα λάθη της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Κομοτηνή με άδεια χέρια.

Οι ασπρόμαυροι απείλησαν δις στο 13′, όταν ο Τσιντσάρης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Μαυράκη και στην συνέχεια η κεφαλιά του Ζάγγουλου πέρασε άουτ, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα με 0-0.

Στο 48′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τσάτμας σκόραρε μετά το κόρνερ του Γεράκη. Το Κόσμιο δεν παράτησε το παιχνίδι με τον Κυριακόπουλο ωστόσο να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και τον Ρουμπιέ στα τελευταία λεπτά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ και το 1-0 να παραμένει μέχρι τέλους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχούλιας που είχε για βοηθούς τους Μιχτατίδη και Κωνσταντίν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιντσάρης, Τσάτμας, Πετρίδης, Καρυπίδης, Σαμαράς, Αβράμης, Τοπάλ, Μαυρουδής, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Τσιντσάρης

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Τάτσιος, Ζάγγουλος, Χατζητουλούσης, Τριάντος (73′ Φανιάδης), Ρουμπιές, Μαυράκης, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς.

Share it