Search

Νικητής ο Λεύκιππος στο φιλικό θρακιώτικο “ντέρμπι” με τον ΓΑΣ (pics)

Ένα πολύ δυνατό τεστ τόσο για τον Λεύκιππο όσο και για τον Γ.Α.Σ Κομοτηνής ήταν η σημερινή φιλική αναμέτρηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6 στο κλειστό γήπεδο “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Ο Λεύκιππος ήταν ο νικητής του παιχνιδιού με 62-56, καθώς έδειξε να πατάει λίγο καλύτερα και δεν έχασε σε κανένα χρονικό σημείο την μικρή έστω διαφορά που διατηρούσε, από το πρώτο τρίλεπτο του ματς. Ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος και ο Νεοκλής Λεμονίδης δοκίμασαν διάφορα σχήματα και έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες δείχνοντας ότι είναι σε στάδιο προετοιμασίας ακόμα για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής . Ο Γ.Α.Σ ήταν σε όλο το ματς “κολλημένος” πίσω από την ομάδα της Ξάνθης αλλά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Λεύκιππο να κρατάει την απόσταση ασφαλείας των 5-6 πόντων.

Και οι 2 ομάδες συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμες για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής, το οποίο ξεκινάει σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 12 Ιανουαρίου με οικοδεσπότη τον Γ.Α.Σ. στην Κομοτηνή.

 

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 29-24 (ημιχ), 44-36, 62-56 (τελικό)

Share it