Search

Νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη για τους Έφηβους της Ξάνθης κόντρα στον Άρη!

Το πρώτο διπλό της χρονιάς πέτυχαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που πέρασαν νικηφόρα απο το αθλητικό κέντρο Μάττα (Ραιδεστός) όπου αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Άρη για την 4η αγωνιστική του Εφηβικού Πρωταθλήματος της Super League, με τους ξανθιώτες να κερδίζουν με 2-0.

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μπήκαν πολύ δυνατά προηγήθηκαν με τέρμα του Νεκτάριου Κοτόπουλου στο 13′ ενώ έφτασαν κοντά και σε δεύτερο ουκ ολίγες φορές στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά την ξανθιώτικη ομάδα που κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Δημήτρη Τσιπούρα να διπλασιάσει τα τέρματα της και να πετύχει την τρίτη νίκη της σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα Κ17.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έχοντας και ματς λιγότερο βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μαδίτση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Δήμος, Μανίσογλου, Μπαζοΐδης (46′ Χασάνογλου Σιμάρ), Κωσταρέλλης, Δημητριάδης (82′ Μπάτζιος), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης (89′ Αλή Ερτουρούλ), Γκαρνέτας (65′ Τσιπούρας).

Share it