Search

Δυσκολεύτηκε κόντρα στον Εθνικό αλλά “καθάρισε” στο δεύτερο μέρος με γκολάρες ο Άρης Αβάτου!(+pics)

Έχοντας να αντιμετωπίσουν πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο Άρης Αβάτου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν μπόρεσαν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο ΑΟΞ, όμως στο δεύτερο μέρος οι ξανθιώτες προσέφεραν δύο πολύ όμορφα τέρματα φτάνοντας στην δύσκολη νίκη με 3-0.

Το πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης είχε ελαφρά υπεροχή όμως πέρα απο ένα καλό σουτ του Κούτρα δεν κατάφεραν να απειλήσουν αισθητά τον Μπαμπλή, ενώ απο την άλλη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προσπαθούσε με στημένες μπάλες να απειλήσει τον Αμουτζάκη χωρίς όμως κάτι ιδιαίτερο.

Στην επανάληψη και με την βροχή να σταματά οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά αύξησαν την πίεση τους, απείλησαν με σουτ των Ζωσιμίδη και Σιχλιμοίρη που σταμάτησε ο κίπερ του Εθνικού, και εν τέλει στο 68′ με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής του Πέτρου Σαρηγιαννίδη, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Μάλιστα στο 76′ οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους, με νέο πολύ δυνατό σουτ αυτή την φορά του Ιορδάνη Ζωσιμίδη που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα “κιτρινόμαυρα” με υπέροχο σουτ απο την γραμμή της περιοχής και πλάγια. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μιχάλης Ταχτσίδης που εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μπαμπλή και με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0.

Με το δεξί το ξεκίνημα για τον Άρη Αβάτου που κρατά τη νίκη και την υπομονή που έβγαλαν οι παίκτες του ενώ το σκορ ήταν στο μηδέν, δεν ήταν τόσο κακός ο Εθνικός που έδειξε καλά δείγματα γραφής αλλά σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερη επιθετικότητα  Ακόμη μια πολύ καλή διαιτησία απο τον Κώνσταντίνο Πουλικίδη και τους βοηθούς τους Παστιάδη και Οικονομίδη όλοι τους απο την ΕΠΣ Δράμας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς(79′ λ.τρ. Μελισσόπουλος), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Δόντσος, Ζωσιμίδης(86′ Στασινόπουλος), Κοτόπουλος(84′ Βαφειάδης), Λαζαρίδης(59′ Σαρρηγιανίδης), Σιχλιμοίρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Μαλτέζος(65′ Πεταλωτής), Λιτσιός, Τσαπάνης, Πατσιώρας(81′ Δεδελούδης), Γκαβανόζης, Κούπας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης(86′ Γεωργαντζόπουλος), Μαρασλής(58′ Σιδηρόπουλος)

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Share it