Search

Pregame: Σέντρα με αμφίροππα ζευγάρια στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(17:00 LIVE SportsAddict)

Πρώτη σέντρα σε ένα απο ποιο αμφίρροπα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, χωρίς το μεγάλο φαβορί, έχουμε το απόγευμα για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Πολύ ενδιαφέροντα ματς έχουμε σε Ζυγό, Πετεινό και Εράσμιο, ενώ απο νωρίς θα φανεί η εικόνα των ομάδων της κατηγορίας με σημαντικά ματς επίσης σε Σέλινο, Κεντητή και Μάνδρα. Το φετινό πρωτάθλημα όπως και πέρσι ξεκινά με την ιδιαιτερότητα πως ήδη μια ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Β’ μετά την αποχώρηση  του Μαγικού και πλέον δεδομένα θα πέσει ακόμη μια, το αν πέσουν περισσότερες θα φανεί απ οτην κατάσταση στην Γ’ Εθνική

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Απο το 1997 όταν και ιδρύθηκε το γυμναστήριο DYNAMIC BODY CLUB είναι εδώ για να σου δώσει όσα θές σε ένα καλό γυμναστήριο απο εξειδικευμένους γυμναστές. Διαθέτει χώρους ελεύθερων βαρών , fitness , τμήματα αεροβικής γυμναστικής (aerobic) , τμήματα πολεμικών τεχνών ( Kick boxing , πυγμαχία , krav maga , Jiu Jitsu) , power plate καθώς και τμήματα Zumba & Belly Dance. Tα προγράμματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.  Επίσης κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει προσωπική προετοιμασία αθλητών σε όλο το φάσμα των αθλημάτων καθώς και προετοιμασία σε αθλήματα για σχολές σωμάτων ασφαλείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 17:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Απόλλων Ξάνθης  (Τζεβελεκίδης, Ζαφειρίου, Κοτινούδης)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Εχίνος Σπορ  (Γιαπουτζής, Γκοντόλιας, Τζιβαρτζίδης)

Γήπεδο Σελίνου: ΑΕ Ξάνθης – Άτλας Σελίνου  (Ανεστίδης, Χρυσέλης Γ., Τσεκμές)

Γήπεδο Κεντητής: Κεντητή – Απόλλων Διομηδείας  (Δρακίδης, Χασάν Κούλα, Οτουζμπίρ)

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Γκαϊτατζής,  Σπάρταλης, Γκώγος)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Φίλιππος Δροσερού  (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης Γ.)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδας –  Αστέρας Μαγικού  3-0α.α.

Share it