Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Θράκης! (15:15 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Η νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης ξεκινά και είναι εδώ, στο SportsAddict! Το αγαπημένο σας site που εσείς οδηγήσατε και διατηρείτε στην κορυφή, δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει και φέτος μια από τις αγαπημένες σας ενότητες, κάθε Σαββατοκύριακου, με την live γραπτή μετάδοση των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων! Η αρχή για την νέα χρονιά γίνεται σήμερα με το πρώτο live της Α’ ΕΠΣ Θράκης, σε μια σεζόν που πολλοί πιστεύουν πως θα εξελιχθεί σε ακόμα πιο συναρπαστική και από την περσινή! Τα παιχνίδια της πρεμιέρας έχουν οριστεί να κάνουν σέντρα σήμερα στις 16:00!

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 15:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Το πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το περασμένο Σάββατο, ωστόσο άπαντες στο Πανελλήνιο πόσο μάλλον στην ΕΠΣ Θράκης, σοκαρίστηκαν στο άκουσμα του θανάτου του 21χρονου νεαρού ρέφερι Νίκου Ντοσίδη, με την ΕΠΣ Θράκης να ανακοινώνει πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς της πρεμιέρας και να προχωρά σε μια αξιέπαινη ενέργεια.

Μετά από αυτό το θλιβερό γεγονός λοιπόν, ξεκινάμε την πρώτη μας βόλτα στα γήπεδα για φέτος, από τους Αγίους Θεοδώρους, εκεί όπου ο τοπικός Σπάρτακος υποδέχεται τον ΑΠΣ Πανθρακικό! Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Νέος προπονητής, ρόστερ αλλαγμένο κατά πολύ μεγάλο βαθμό, χωρίς υπερβολικούς στόχους. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ο Σπάρτακος έδωσε 3 φιλικά, με απολογισμό 2 νίκες (7-0 Ηρακλής Σαπών, 3-0 Κομψάτος Πολυάνθου) και 1 ήττα (2-1 Δόξα Σώστη), ενώ για το σημερινό ματς ο Μιχάλης Κακουλίδης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του. Απέναντι στον Σπάρτακο, ο ανανεωμένος και αποφασισμένος ΑΠΣ Πανθρακικός. Οι πάνθηρες ανήλθαν από την Β’ κατηγορία, πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα της επιστροφής τους. Αυτόματα οι στόχοι της ομάδας για την σεζόν είναι υψηλοί, ωστόσο άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ο ΑΠΣ Πανθρακικός έδωσε 6 φιλικά με απολογισμό 2 νίκες (5-1 Δόξα Σώστη, 1-0 Κ17 ΑΟΞ), 3 ισοπαλίες (1-1 Εθνικός Αλεξ., 1-1 Εθνικός Αλεξ., 1-1 Βύρων Καβάλας) και 1 ήττα (1-0 Ορφέας Ξυλαγανής), ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου νίκησε με 0-3 τον Ηρακλή Σαπών. Για το σημερινό ματς ο Κώστας Γεμενετζής δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για διάφορους λόγους τους Γεμενετζή, Μαντζαρίδη, Παπαδόπουλο, Ξενάκη, Ξενοδοχίδη Γ., Παπαγεωργίου, Μουρατίδη, Παγκοζίδη και Σαμαρά.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα θα διεξαχθεί το ντέρμπυ της πρεμιέρας με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στην επιστροφή της στο τοπικό πρωτάθλημα, να υποδέχεται την Δόξα Γρατινής! Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να ξεκινήσουν με το δεξί μια σεζόν με υψηλούς στόχους, στην οποία σίγουρα άπαντες θα επιθυμούσαν να κερδίσουν τον τίτλο και να επιστρέψουν στην Γ’ Εθνική. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έδωσε 5 φιλικά παιχνίδια στα οποία μέτρησε τρεις νίκες (3-1 Ορφέας Στρύμης, 1-0 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, 4-1 Δόξα Σώστη) και δύο ήττες (3-0 Ασπίδα Ξάνθης, 2-0 Ορφέας Ξάνθης), ενώ μην ξεχνάμε και την πολύ καλή της εμφάνιση στην Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όταν αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον ΑΟ Καρδίας. Για το σημερινό ματς ο Σπύρος Κουτσογιάννης δεν υπολογίζει στους Βάσκο, Κόσιη, Κελεσίδη, Καρβουνιάρη, Τσιάμη και Αθανασιάδη Μ.. Από την άλλη η Δόξα Γρατινής, μετά την περσινή της πολύ καλή πορεία, σίγουρα θα ήθελε να παρουσιάσει μια ανάλογη εικόνα και φέτος, τερματίζοντας γιατί όχι και ψηλότερα, με τον Γιώργο Δίγκα, που δεν έχει απουσίες για το σημερινό ματς, να είναι πεπεισμένος πως η ομάδα “θα στρωθεί” σύντομα!

Στον Σώστη η Δόξα υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών, σε ένα ακόμα παιχνίδι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι που θα έχουν φέτος τον Σάκη Δανίδη στον πάγκο τους, ο οποίος ντεμπουτάρει ως προπονητής, έχουν και πάλι ως πρώτο στόχο το καλό ποδόσφαιρο. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της η Δόξα Σώστη έδωσε 4 φιλικά, με απολογισμό 2 νίκες (2-0 Ελπίδα Σαπών, 2-1 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων), 1 ισοπαλία (2-2 Κομψάτος Πολυάνθου) και 1 ήττα (4-1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου). Για το σημερινό ματς ο άλλοτε στράικερ στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν υπολογίζει τους Παπαδόπουλο και Βλασσόπουλο. Η Ελπίδα Σαπών στην αντίπερα όχθη, θα διεκδικήσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα, μετά το περσινό πικρό φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Βασίλης Χαριτόπουλος που θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της Ελπίδας θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει και πάλι πορεία πρωταθλητισμού με την ομάδα του, προκειμένου αυτή να κατακτήσει ό,τι δεν έχασε πέρυσι. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της η Ελπίδα Σαπών έδωσε 2 φιλικά, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου (4-0) και την Δόξα Σώστη (2-0)! Εκτός αποστολής έχει τεθεί ο τιμωρημένος Αμέτ Ερκάν.

Στους Προσκυνητές και στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα η Δόξα φιλοξενεί την νεοφώτιστη Βιστωνίδα Κοπτερού! Οι Προσκυνητές δεν κατάφεραν παρά την μεγάλη προσπάθεια της περσινής σεζόν να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική και φέτος ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στον σύλλογο. Ολοκαίνουριο ρόστερ κατά 90% και επιστροφή του Γιάννη Πουρλιάκα στο τιμόνι του συλλόγου με σκοπό μια αξιόλογη πορεία, με τον έμπειρο κόουτς να μην έχει στην διάθεσή του σήμερα τους Κούσανδα, Πατούλια και Κολτσίδα. Από την άλλη η Βιστωνίδα, που έχει υψηλούς στόχους, για την οποία πολλά ακούστηκαν όλο το καλοκαίρι, θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της νέας της περιπέτειας, μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της η Βιστωνίδα έδωσε 3 φιλικά, με απολογισμό 2 νίκες (1-0 Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, 2-1 Ορφέας Ξυλαγανής) και 1 ισοπαλία (2-2 Κομψάτος Πολυάνθου), ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου επικράτησε με 7-0 του ΑΣ Αγιοχωρίου. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών με την αποστολή να ανακοινώνεται πριν το παιχνίδι.

Στον Ίασμο ο ισχυρός και φέτος Μέγας ξεκινάει μια νέα πορεία με στόχο και πάλι τον πρωταθλητισμό. Οι γαλανόλευκοι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ενισχύθηκαν αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, οργανώθηκαν, ενώ προσέλαβαν στον πάγκο του συλλόγου έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στα γήπεδα της Ροδόπης, τον Νίκο Μπαχαρίδη. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ο Μέγας έδωσε 5 φιλικά με απολογισμό 3 νίκες (1-0 ΑΟΞ Κ17, 6-0 Ιπποκράτης Αλεξ., 4-0 Ελπίδα Σαπών) και 2 ήττες (2-1 Εθνικός Αλεξ., 2-1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), ενώ από το σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Αντωνιάδης και Βιόπουλος. Απέναντι στον Μέγα, ο Ορφέας Στρύμης, που πέρυσι κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, κερδίζοντας τα αποτελέσματα που ήθελε την κατάλληλη στιγμή. Η ομάδα της Στρύμης που πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές το καλοκαίρι, έχει ως πρωταρχικό στόχο και φέτος την παραμονή, έχοντας αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ο Ορφέας έδωσε 3 φιλικά, με απολογισμό 1 νίκη (Πόντος Κομοτηνής), 1 ισοπαλία (Πόντος Κομοτηνής) και 1 ήττα (3-1 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου νίκησε με 0-2 την Ένωση Ασωμάτων. Για το σημερινό ματς ο Νίκος Κυνηγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σαββίδη, Νταμοτσίδη, Θεοχάρους, Μακρή, Χαλβατζή, Παππά και Σάββα.

Τέλος, στην Ξυλαγανή ο έτερος Ορφέας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Παγουρίων. Άπαντες στον Ορφέα θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ ενόψει της νέας σεζόν, στην οποία ωστόσο η ομάδα της Ξυλαγανής, ενδέχεται να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη από πέρυσι, έχοντας ως στόχο τουλάχιστον την είσοδο στην εξάδα. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ο Ορφέας Ξυλαγανής έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια με απολογισμό 1 νίκη (1-0 ΑΠΣ Πανθρακικός), 1 ισοπαλία (0-0 Κ17 ΑΟΞ) και 1 ήττα (2-1 Βιστωνίδα Κοπτερού), ενώ για τον θεσμό του Κυπέλλου νίκησε με 1-8 την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Για το σημερινό ματς ο Γιώργος Μυστρίδης, στο ντεμπούτο του στους πάγκους, θα έχει ορισμένες απουσίες. Από την άλλη η Αναγέννηση Παγουρίων, που αποτέλεσε την περσινή έκπληξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να παραμείνει άνετα στην κατηγορία, θα προσπαθήσει να πετύχει και φέτος κάτι παρόμοιο. Η ομάδα της Αναγέννησης είναι σχεδόν η ίδια με πέρυσι με μερικές μόνο προσθαφαιρέσεις και τον Μεμέτ Μεμέτ στον πάγκο. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της η Αναγέννηση Παγουρίων έδωσε 1 φιλικό, επικρατώντας του Κομψάτου Πολυάνθου με 2-8, για τον θεσμό του Κυπέλλου νίκησε με 2-6 τον Πόντο Κομοτηνής, ενώ για το σημερινό ματς αμφίβολοι είναι οι Μακρής και Αθανάσαρος.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΑΠΣ Πανθρακικός

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Γρατινής

Δόξα Σώστη-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Προσκυνητών-Βιστωνίδα Κοπτερού

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Στρύμης

Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων

Share it