Search

Όσα είπαν στη Συνέντευξη Τύπου Κρεούζης, Αν. Δαλακούρας, Στάνκου και Τζούριτς

Τα ιδιαιτερα συναισθήματα που του προκάλεσε το παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, που ως γνωστόν είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Νίκου Σαμαρά, εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης.

Ο τεχνικός των Κομοτηναίων σταθηκε στην μεγάλη διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ στους ασπρόμαυρους.

Ο ακραίος διεθνής της ΑΕ Κομοτηνής, Ανέστης Δαλακούρας επισήμανε πως η ομάδα του καταφερε να βγάλει στο παρκέ κάποια απ’ τα πράγματα που δουλεύει στις προπονήσεις.

Από πλευράς ΠΑΟΚ ο Εβριτης Τζούριτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως η Θράκη εκπροσωπείται κι απ’ την Κομοτηνή, ενώ δήλωσε πανέτοιμος αγωνιστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 

Ηλίας Κρεούζης (προπονητής ΑΕ Κομοτηνής) : “Τιμώ για πρώτη φορά τον Νίκο Σαμαρά που ήταν καλός μου φίλος. Πρώτη φορά λαμβάνω μερος σε μια διοργάνωση που τιμά τη μνήμη του. Από εκεί και ύστερα για εμάς ήταν το δεύτερο ματς και είχαμε ένα θέμα τραυματισμού με τον Μουραγκουα, οπότε άλλαξαν όλα τα πλάνα. Βγάλαμε συμπεράσματα και θέλουμε δουλειά. Δεν βάλαμε μεγάλη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να ήμασταν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ να μας αντιπροσωπεύει επάξια στο Τσάμπιονς λιγκ. Στόχος είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία. Διοικητικά και παιχτικα στόχος μοναδικά είναι η παραμονή. Ο Νέλσον είχε ένα θέμα στην μέση και επιλέξαμε να μην τον κουράσουμε . Πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Στην ουσία μέσα από το Λιγκ καπ στρώνουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη με την Κηφισιά”.

Σέρτζιο Στανκου (προπονητής ΠΑΟΚ): “Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίξαμε και το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα απέναντι σε ένα μαχητικό αντίπαλο. Προετοιμάζουμε πλέον την ομάδα για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Είδα στο γήπεδο ότι ζητούσα από τους αθλητές μου. Μας βοήθησαν πολύ τα δυο τουρνουά πριν την διοργάνωση. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και για αυτό θα δουλέψουμε συνεχώς. Έχουμε ομάδες όπως η Κομοτηνή που διαθέτει κάποιους πολύ καλούς ξένους παίχτες και είναι καλή ομάδα. Σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχουν 2-3 τοπ ομάδες”.

Ανέστης Δαλακούρας (Αθλητής ΑΕ Κομοτηνής): “Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και κέρδισε. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή σεζόν”.

Δημήτρης Τζουριτς (Αθλητής ΠΑΟΚ) : “Είναι μια διοργάνωση αφιερωμένη σε έναν μεγάλο άνθρωπο και οφείλουμε να το κάνουμε καλύτερο κάθε χρόνο. Η ομάδα μας δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος. Χρειάζεται υπομονή να γίνει ομάδα μέσα από τις προπονήσεις. Δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Εγώ είμαι έτοιμος και μπορείτε να δείτε την στατιστική. Γύρισα Ελλάδα για να γίνω ξανά τοπ. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη μετά από 1.5 χρόνο απουσίας. Γύρισα στη χώρα που μεγάλωσα. Μεγάλωσα στην Ορεστιάδα και χαίρομαι που υπάρχουν ομάδες από την περιοχή”.

Share it