Search

Τα μυστικά του βόλεϊ δίδαξε ο Άθλος στο 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας!

Στα πλαίσια της ημέρας αθλητισμού, η ομάδα του Άθλου έδωσε το παρόν σε τρία δημοτικά σχολεία της Ορεστιάδας .

Οι προπονητές Κωνσταντίνος Τεμελούδης και Γιώργος Λαχτάρας επισκέφθηκαν το 2ο, 3ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο όπου έδειξαν στα μικρά παιδιά τα μυστικά του βόλεϊ και έπαιξαν μαζί τους.

Η ανακοίνωση:

«Το παρόν στα δημοτικά σχολεία της περιοχής της Ορεστιάδας  σήμερα Παρασκευή 28/9 έδωσαν και φέτος οι προπονητές και αθλήτριες του Άθλου Ορεστιάδας στα πλαίσια της ‘ΗΜΕΡΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ’ που έχει καθιερώσει το υπουργείο κάθε φθινόπωρο.

Οι προπονητές του Άθλου Τεμελούδης Κων/νος και Λαχτάρας Γεώργιος μαζί με αθλήτριες του συλλόγου παραβρέθηκαν στο 3ο , 2ο και 4ο δημοτικό σχολείο της Ορεστιάδας και αφού έδειξαν κάποια από τα μυστικά του βόλεϊ στους μικρούς μαθητές στη συνέχεια έπαιξαν μαζί τους.

Πολλοί από τους μαθητές έδειξαν ότι έχουν έρθει σε επαφή με το άθλημα και αρκετοί εξ αυτών ανήκουν στις ακαδημίες του Άθλου Ορεστιάδας οι οποίες και δέχονται αγόρια και κορίτσια από τις ηλικίες των 4 ετών και προπονούνται υπο τις οδηγίες έμπειρων προπονητών (απόφοιτων ΤΕΦΑΑ).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διευθυντές των σχολείων και το προσωπικό τους για την πρόσκληση της συμμετοχής μας στην ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.»

Share it