Search

Το τρίτο ημίχρονο από την πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης! Αποτελέσματα, σκόρερ και αξιοσημείωτα

Πρεμιέρα με 16 τέρματα σε 6 αναμετρήσεις είχαμε για την Α’ κατηγορία Ξάνθης, με 2 νίκες γηπεδούχων, 3 φιλοξενούμενων, και μια ισοπαλία.

Απο την πρώτη κιόλας αγωνιστική ξεχώρισαν ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και αυτές που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Τη νίκη της ημέρας πέτυχε η Θαλασσιάς που πέρασε εντυπωσιακά απο το Εράσμιο κερδίζοντας με 5-1 την τοπική Κεσσάνη, που δεν ξεκίνησε όπως θα ονειρευόταν την ιστορική επιστροφή της στα σαλόνια του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Με ήττα ξεκίνησε και ο Φίλιππος Δροσερού που πάντως έβαλε δύσκολα στον Πετεινό που ειδικά στο φινάλε του αγώνα κινδύνεψε αρκετές φορές. Εν αντιθέσει με τους έτερους νεοφώτιστους ο Απόλλων Διομηδείας επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου με μεγάλο διπλό στην Κεντητή.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Άτλας Σελίνου που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την ΑΕ Ξάνθης, ενώ σημαντική νίκη σε ένα απο τα ποιο δυνατά ματς της αγωνιστικής πέτυχε ο Ηρακλής Ζυγού. Το μοναδικό ματς της αγωνιστικής που έληξε ισόπαλο ήταν αυτό του Ερμή Μάνδρας με τον Εχίνο Σπορ.

Όσον αφορά τους σκόρερ των 16 τέρματα αξίζει να σημειώσουμε πως πέρα απο τους Καζάκη και Κουτίνη που σκόραραν απο δύο φορές είχαμε συνολικά 14 διαφορετικούς σκόρερ. Ντεμπούτο με γκολ είχαμε για τους Κουκουρίγκο(Πετεινός), Κουτίνη(Θαλασσιά), Κιοσέ(Σέλινο) αλλά και τον Πασχάλη Νικάκη που στην επιστροφή του στην αγαπημένη του Διομήδεια κατάφερε να σκοράρει.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Share it