Search

: «Βρυχάται» η Γαλατά

Παρασκευή σήμερα, με το στοιχηματικό πρόγραμμα αρκετά φτωχό για προγνωστικά. Ευκαιρία για ξεμούδιασμα αφού ακολουθεί ένα πλήρες πρόγραμμα το ΣΚ.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

Πρώτος μου σταθμός ο εξ’ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής στην Κύπρο ανάμεσα σε Απόλλωνα και Παραλίμνι, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «μπλε». Οι «βυσσινοί» προέρχονται από την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ερμή, ωστόσο σήμερα το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού από την αποστολή τους θα λείψουν 18 ποδοσφαιριστές! Πέντε εξ’ αυτών τραυματίες ή τιμωρημένοι, ενώ οι 13 δεν είχαν προλάβει να δηλωθούν στο ρόστερ, όταν ήταν προγραμματισμένος ο αρχικός αγώνας και έτσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Εξαιρετική ομάδα ο Απόλλωνας, που «ίδρωσε» για να κερδίσει τη Σαλαμίνα τη Δευτέρα με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 89’. Θεωρώ πως πάθημα του έγινε μάθημα και σήμερα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να επικρατήσει. Αυτό που όμως μου άρεσε μόνο ως απόδοση είναι το N/G&O2.5 σε απόδοση 1.91.

Συνεχίζω με Β’ Ολλανδίας, ένα πρωτάθλημα που παρακολουθώ αλλά σπάνια ποντάρω, διότι αν και τα πάω καλά, συνήθως δεν μου αρέσουν οι αποδόσεις. Ούτε τώρα τρελαίνομαι να πω την αλήθεια, αλλά το G/G στο 1.50 ανάμεσα σε Ναϊμεγκεν και Γκόου Ινγκλς το βρίσκω αρκετά δελεαστικό, αφού μιλάμε για 2 ομάδες που είναι εξαιρετικά φορμαρισμένες και δείχνουν ικανές να κυνηγήσουν την άνοδο. Εξαιρετικά ικανές και επιθετικά, με 15 και 16 γκολ αντίστοιχα σε 6 έως τώρα αγωνιστικές πρωταθλήματος η καθεμία. Αήττητοι οι γηπεδούχοι, με 5 νίκες οι φιλοξενούμενοι και με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει. Θεωρώ πως θα έχουμε μία συναρπαστική μονομαχία και μάλλον και με αρκετά γκολ.

Τέλος πάω Τουρκία και στο παιχνίδι της Γαλατά με την Ερζουρούμ. Οι νεοφώτιστοι δυσκολεύονται πολύ και μετά από 6 αγωνιστικές μετρούν μόλις 2 βαθμούς και αυτούς εκτός έδρας. Στο πιο πρόσφατό τους ηττήθηκαν με 0-1, εντός έδρας παρόλο που αγωνίστηκαν από το 8’ με παίχτη παραπάνω. Αυτό έφερε την απόλυση του κόουτς Αλτιπαρμάκ και την πρόσληψη του Εζντιλέκ, που σήμερα όμως δεν θα είναι στον πάγκο. Από ισχυρή «σφαλιάρα» και η Γαλατά, 2η φετινή, μετά το 3-0 κόντρα στην Ακίσασπορ, σε ένα παιχνίδι όμως που δεν ήταν τόσο κακή, έχοντας χαμένο πέναλτι στο 43’ με το σκορ στο 0-0. Θεωρώ πως η «Τζιμ Μπομ» θα βγάλει αντίδραση όπως συνηθίζει άλλωστε μετά από τέτοιες ήττες και ειδικά εντός έδρας σκοράρει από 2 γκολ και πάνω στα 20 από τα 22 πιο πρόσφατά της. Άσος και Over 1.5 σε απόδοση 1.42.

Share it