Search

Αυτός είναι ο φετινός ΠΑΟΚ Κοσμίου! Η επίσημη παρουσίαση του συλλόγου!

Πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, η επίσημη παρουσίαση του ΠΑΟΚ Κοσμίου της νέας σεζόν!

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, Μάνου Γαβριηλίδη, εκπροσώπων της Επιτροπής Διαιτησίας και του πολιτικού χώρου, το ρόστερ και οι εμφανίσεις του ΠΑΟΚ Κοσμίου για την νέα σεζόν αποκαλύφθηκαν, με τον κόουτς Σάββα Αϊβάζη, το μέλος της διοίκησης Θεόδωρο Ζέκα και τον γενικό αρχηγό Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου να εύχονται για μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας στο ξενοδοχείο, και μεγάλο χορηγό μας, Chris and Eve.
Παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πατέρας Οικουμένιος, εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου της Ροδόπης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Δαμιανός Γαβριηλίδης, εκπρόσωποι της τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Χρήστος Παπαναστασίου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Lukoil, Πέτρος Ιγνατιάδης.
Πέρα από τους επίσημους καλεσμένους, τον λόγο πήραν ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Αϊβάζης, ο Θόδωρος Ζέκος εκ μέρους της διοίκησης και ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου, δίνοντας και οι τρεις τις ευχές τους για μια πετυχημένη σεζόν.”

Share it