Search

Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα της Δόξα Δράμας ο Νίκος Σαμπανίδης!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση της στα φιλικά η Δόξα κέρδισε τον Αιγινιακό στο γήπεδο του Ξηροποτάμου με σκορ 4-1, με το Νίκο Σαμπανίδη να αναδεικνύεται νικητής στην ξανθιώτικη κόντρα με Λάζαρο Ορφανίδη με τον ξανθιώτη φορ μάλιστα να πετυχαίνει και το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των “μαυραετών”

Το σκορ άνοιξε στο 19´, με τον Μανώλη Πατράλη να σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι στην πρώτη ευκαιρία (απέναντι σε μια πρώην ομάδα του), μετά από διώξιμο του Καραγκιόζη σε πρώτη κεφαλιά του Τσαμόρο. Το 2-0 των Δραμινών ήρθε στο 43´, με κεφαλιά του Ισπανού Σάλβα Τσαμόρο. Ενώ το 3-0 ήρθε στο 71´, με σκόρερ τον Άλεξ Κρους, μετά από σέντρα του Κρητικού. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Πιερίας μείωσε στο 81´σε 3-1, με κεφαλιά του προωθημένου Πετρούση. Το τελικό 4-1 για τους τυπικά γηπεδούχους έκανε ο Νίκος Σαμπανίδης, με κεφαλιά στο 88′, μετά από κόρνερ του Νατσιόπουλου.

ΔΟΞΑ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας (46′ Ηλιάδης), Σιώπης (46′ Μπαϊκαρά), Πεταυράκης (64′ Μαρκόπουλος), Ριζογιάννης 57′ Νατσιόπουλος), Μάρτινς (64′ Σαμπανίδης), Κουσκουνάς (46′ Κρητικός), Καψάλης (64′ Ζοάο Πάουλο), Πέρεθ (64′ Κρούθ), Ρουγκάλας (46′ Ανδρέου), Μακρής (64′ Ρεβυθόπουλος), Πατράλης (64′ Παρασκευάς).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καραγκιόζης, Ορφανίδης (75′ Γιαλαμούδης), Προσκυνητόπουλος (46′ Τοπαλίδης), Πετρούδης, Ζήσης, Λάσκαρης (75′ Γκλιγγόπουλος), Δημήτρουλας (45′ Δούμτσιος), Πολύζος (75 Νικολακόπουλος), Μαρκόφσκι (75′ Παπαδόπουλος), Τσολακίδης (46′ Ζανάκης), Πιαστόπουλος (46′ Έππας).

Share it