Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό η μάχη του Άρη Αβάτου με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.  Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ιστορικής σημασίας αγώνα του Άρη Αβάτου κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λεπτό προς λεπτό θα σας ενημερώνουμε για το ματς που ξεκινά στις 16:30 στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τον Άρη Αβάτου να μετέχει για πρώτη φορά σε ομίλους Κυπέλλου Ελλάδας.

Ώρα 15:40 Χθες ο ΑΟ Ξάνθης αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με τον ΟΦΗ, στα Πηγάδια, σε ένα παιχνίδι στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο ισχυρός άνεμος! 

Ώρα 15:42 Στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη, ξεχώρισαν η ευρεία νίκη του ΝΠΣ Βόλος και το διπλό του ΠΑΣ Γιάννενα στο Περιστέρι, ΑΟΧ/Κισσαμικός και Αστέρας Τρίπολης κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου κατέκτησε έναν ιστορικό βαθμό.

Ώρα 15:45 Χθες πέραν του αγώνα του ΑΟΞ, η Κέρκυρα έφυγε με το διπλό από τον Βόλο, ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και η άλλη αναμέτρηση του ομίλου ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τον Εργοτέλη.

Ώρα 15:47 Υπενθυμίζουμε πως τα ματς του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ αναβλήθηκαν, όπως επίσης και αυτό της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηρακλή.

Ώρα 15:50 Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης Αβάτου στο σημερινό ιστορικό ματς, με τον ΓΙώργο Μαραντά να ανακοινώνει την τελική 18αδα λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Ώρα 15:52 Από την άλλη με 20 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Ξάνθη η Παναχαϊκή.

Ώρα 15:55 Ο Σ. Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Έβρου έχει οριστεί να διευθύνει το ματς στο γήπεδο του ΑΟΞ, με βοηθούς τους Διαμαντή και Τερζόπουλο, ενώ 4ος θα είναι ο Γεωργιτσόπουλος του συνδέσμου Δράμας.

Ώρα 15:57 Έχουν ξεκινήσει ήδη το ζέσταμά τους στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και η διαιτητική τριπλέτα.

Ώρα 16:00 Πάμε να δούμε σιγά σιγά τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Για τον Άρη Αβάτου ο Γιώργος Μαραντάς ξεκινά με τους: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Κοτόπουλος, Γκέκας, Μελισσόπουλος Μ.

Ώρα 16:02 Από την άλλη για την Παναχαϊκή, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ξεκινά με τους: Καπουτόγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πλέγας, Σωτηράκος, Κολ, Νουμπαρδέας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραίτης, Καρατσανάκοφ.

Ώρα 16:05 Στον πάγκο για  την Ξανθιώτικη ομάδα είναι οι: Ζωσιμίδης, Παπαδιώτης, Σιχλοιμίρης, Κατσαρέας, Βαφειάδης, Ψεμματάς και Λαζαρίδης.

Ώρα 16:07 Ενώ για τους Πατρινούς στον πάγκο είναι οι: Κολοβούρης, Μαυρίας, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης.

Ώρα 16:10 Προσέρχεται σιγά σιγά και ο κόσμος στο γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ στις κερκίδες του γηπέδου βρίσκονται και 10 φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Ώρα 16:15 Αποσύρονται στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες έχοντας ολοκληρώσει το καθιερωμένο τους ζέσταμα, ενώ βρισκόμαστε ένα τέταρτο πριν την σέντρα του αγώνα.

16:25 Στο γήπεδο βρίσκεται και ένας Πρωταθλητής Ευρώπης. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είπε κάποια λόγια στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς. Πλέον έχει πάρει θέση δίπλα στον πάγκο της ομάδας.

16:29 Δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της αναμέτρησης συνεχίζει και προσέρχεται κόσμος στο γήπεδο. Αυτήν την στιγμή στο γήπεδο του ΑΟΞ βρίσκονται περίπου 400 φίλαθλοι. Η προσέλευση βέβαια συνεχίζεται ακόμη. Στο γήπεδο σίγουρα θα βρίσκονται περισσότερα από 500 άτομα σε λίγα λεπτά.

16:30 Βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οι 11αδες των δύο ομάδων. Ακολουθεί ο καθιερωμένος χαιρετισμός και οι φωτογραφίες

16:32 Έναρξη στο ματς. Σέντρα η ομάδα της Παναχαϊκής.

16:36 Ισχυροί άνεμοι πνέουν και σήμερα στην Ξάνθη, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει τη ροή της αναμέτρησης.

16:37 Ο κόσμος συνεχίζει να καταφθάνει στο Δημοτικό Στάδιο της Ξάνθης, ενώ το ματς βρίσκεται στο 5ο λεπτό.

16:41 Τίποτα το αξιοσημείωτο από πλευράς φάσεως στο γήπεδο του ΑΟΞ. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να διαβάσουν η μία το παιχνίδι της άλλης.

16:48 Κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα οι φιλοξενούμενοι και έχουν πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων τα τελευταία λεπτά. Ο Άρης Αβάτου επιλέγει να περιμένει πίσω και να “ψάξει” το γρήγορο τρανσίσιον απ’  την άμυνα στην επίθεση μετά από κάποιο κλέψιμο.

16:52 Παρατηρήσεις του Εβρίτη Σιδηρόπουλου στον Κοτόπουλο.

16:55 Πρώτη υποψία ευκαιρίας στο ματς με τον Αμουτζάκη να μπλοκάρει τη σέντρα σουτ του Πολίμου.

17:00 Ο Άρης Αβάτου έχει πάει το ματς εκεί που θέλει. Έχει δώσει την κατοχή μαζί με κάποια μέτρα στο γήπεδο στους φιλοξενούμενους, κλείνοντας σωστά τους χώρου και περιμένοντας την ευκαιρία του να “χτυπήσει”.

17:06 Μικρή διακοπή στο παιχνίδι για σύγκρουση στον αέρα των Κυνηγόπουλου και Κουτσούμπα, σε μία φάση που ο παίκτης της Παναχαϊκής πήρε την κεφαλία, η οποία δεν προκάλεσε προβλήματα στον Αμουτζάκη. Έχουν σηκωθεί κανονικά αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές.

17:08 Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκει στην Παναχαϊκή. Ο Κολ εκτέλεσε το φάουλ, ο Λουμπαρδέας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, η οποία έφυγε λίγο έξω απ’  τα δοκάρια του Αμουτζάκη.

17:12 Πέντε λεπτά ακόμα για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Κρατάει σχετικά εύκολα ο Άρης Αβάτου.

17:13 Πάνω που λέγαμε πως κρατάει ο Άρης Αβάτου, η αμυντική του λειτουργία πιάστηκε στον ύπνο με τον Κολ να βρίσκεται μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

17:14 Κίτρινη για τον Σταυρόπουλο για φάουλ στον Ταχτσίδη.

17:15 Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τον Άρη Αβάτου. Ο Κοτόπουλος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας ο Καπουτάγλης βγήκε σαν λίμπερο να τον ανακόψει, με τον επιθετικό του Αβάτου να κερδίζει το φάουλ και την κίτρινη του αντιπάλου.

17:16 Ο Δόντσος αναλαμβάνει την εκτέλεση και αστοχεί μόλις για λίγα εκατοστά! Παραμένει το 0-0.

17:19 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 0-0 το αποτέλεσμα. Τρεις καλές καταγεγραμμένες στιγμές, δύο για την Πανχαϊκή με την κεφαλιά του Λουμπαρδέα και κυρίως την τεράστια ευκαιρια του Κολ και μία για τον Άρη Αβάτου με το φάουλ του Δόντσου που πέρασε λίγο έξω.

17:36 Έχουν βγει οι δύο ομάδες, χωρίς κάποια αλλαγή από Μαραντά και Οφρυδόπουλο, καθώς και η διαιτητική τριπλέτα της ΕΠΣ Έβρου.

17:37 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

17:43 Γκολ για την Παναχαϊκή!

17:44 Ο Κυνηγόπουλος βρήκε με πάσα τον Μωραΐτη, με τον παίκτη των Πατρινών να “κερδίζει”  τον Αμουτζάκη και να κάνει το 0-1.

17:47 Εκτέλεση φάουλ του Κολ, ο Πλέγας ολομόναχος στη μικρή περιοχή του Άρη Αβάτου έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα παίκτη των γηπεδούχων και να καταλήγει κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή για το 0-2.

17:48 Διπλή αλλαγή για τον Γιώργο Μαραντά ο οποίος βλέπει την ομάδα του να δέχεται πίεση απ’  την Παναχαϊκή. Ζωσιμής και Σιχλοιμίρης στη θέση των Κοτόπουλου και Σαρηγιαννίδη.

17:55 Συνεργασία των φλοξενούμενων, με την άμυνα του Αβάτου να απομακρύνει σε κόρνερ τη σέντρα του Πολίμου. Η Παναχαϊκή ψάχνει και το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει την αναμέτρηση. Ο Άρης Αβάτου στο δεύτερο ημίχρονο δεν έχει ανάλογη εικόνα με αυτήν του πρώτη, με τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους μετά το 0-1 στο 50ό λεπτό.

17:59 Πρώτη αλλαγή για την Παναχαϊκή με τον Μαυρία να παίρνει τη θέση του Καρατσανάκωφ.

18:01 Κίτρινη κάρτα στον Κοσμά Γκέκα για μαρκάρισμα στον Λουμπαρδέα.

18:16 Σουτ του Πολίμου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Αμουτζάκη.

18:19 Ευκαιρία για την Παναχαϊκή! Ο Μαυρίας βρέθηκε σε θέση βολής μετά από πάσα του Κολ, αλλά ο Κουτσούμπας με πολύ όμορφο τάκλιν πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έκοψε.

18:20 Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Έξω ο Κολ

18:22 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου να ισοφαρίσει!

18:23 Ο Σιχλοιμοίρης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Καπουτόγλη, αλλά το σουτ που επιχείρησε βρήκε στο πόδι του Λουμπαρδέα.

18:24 Έχουμε μπει στις καθυστερήσεις στο γήπεδο του ΑΟΞ

18:25 Φάουλ για το Άβατο και όλους τους γηπεδούχους εντός περιοχής Καπουτάγλη.

18:25 Δεν έφερε τίποτα η φάση για το Άβατο.

18:27 Τέλος αγώνα! Η Παναχαϊκή φεύγει νικήτρια με το γκολ του Μωραΐτη στο 50ο λεπτό. Ο Άρης Αβάτου δεν κατάφερε να συνδυάσει την ιστορική συμμετοχή του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη της αναμέτρησης.

 

Μείνετε συντονισμένοι στοSportsAddict.gr, καθώς θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ απ’  τον αγώνα, συνεντεύξεις και παραλειπόμενα.

 

Share it