Search

Ήττα με μεγάλη κέρδη απο την Παναχαϊκή για τον Άρη Αβάτου!(+pics)

Παρουσία περίπου 800-1,000 φιλάθλων η ομάδα του Άρη Αβάτου πραγματοποίησε ακόμη μια ψυχωμένη και τακτικά διαβασμένη εμφάνιση κόντρα σε ομάδα της Football League, όμως εν αντίθεση με τον Πλατανιά η Παναχαϊκή βρήκε τον τρόπο και  έφυγε νικήτρια με 1-0.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε λίγες καλές στιγμές, με κορυφαία την μεγάλη χαμένη του Κόλ, με τους παίκτες του Γιώργου Μαραντά να παρουσιάζονται εξαιρετικά στημένη μεσοαμυντικά μην επιτρέποντας στην Παναχαϊκή να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.  Στην επανάληψη όμως η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν πολύ καλύτερη και για ένα 20λεπτο περίπου έλεγχαν το ματς, καταφέρνοντας μάλιστα στο 50′ με σουτ του Μωραίτη να πάρουν το προβάδισμα. Το σκορ δεν άλλαξε αν και στο φινάλε του αγώνα οι ξανθιώτες που πίεσαν πολύ το τελευταίο τέταρτο είχαν πολύ καλές ευκαιρίες με Σιχλιμοίρη και Γκέκα.

Ήττα με πολλά οφέλη για τους ξανθιώτες που στάθηκαν αξιοπρεπέστατοι και εξαιρετικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Football League. Την δεύτερη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου θα αγωνιστεί στην Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό ενώ η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους Διαμαντή και Τερεζόπουλου της ΕΠΣ Έβρου, ενώ τέταρτος ήταν ο Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας.

AΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73′ λ. τρ. Ψεμματάς), Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56′ Ζωσιμίδης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56′ Σιχλιμοίρης), Γκέκας, Μελισσόπουλος Μ..

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66′ Μαυριάς), Κολ, Μωραΐτης (79′ Αντωνακόπουλος).

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it