Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό η μάχη της Ξάνθης με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.  Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ για την πρεμιέρα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

16:20 Πάμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων, όπου Ράσταβατς και Παπαδόπουλος προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το προηγηθέν παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

ΑΟ Ξάνθη (Ράσταβατς): Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θιμιάνης, Κίκε, Φλίσκας, Σουλεϊμάν, Μελιόπουλος.

Αλλαγές: Σταθάκης, Σάρπονγκ, Κοβάσεβιτς, Καντά, Γέντρισεκ, Σιλλά, Κασάντο.

 

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος):  Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας, Αραβίδης, Μιχόγεβιτς, Σάσι, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

Αλλαγές: Στρέζος, Μπογιό, Πλατέλλας, Παπαστεριανός, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Καλαϊτζάκης.

 

Διαιτητής: Τζωβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης, Πάτρας (Φθιώτιδας)

4ος Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

 

16:29 Σέντρα στα Πηγάδια

16:31 Οκτώ αλλαγές σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος για τον Ράσταβατς, ενώ βασικοί “μικροί” οι Μελιόπουλος, Θυμιάνης και Σουλεϊμάν.

Επτά αλλαγές για τον Παπαδόπουλο συγκριτικά με το ματς του πρωταθλήματος το προηγούμενο Σάββατο, με τον Θρακιώτη Κομεσίδη να ‘ναι εκτός αποστολής, αλλά τον επίσης Θρακιώτη Θανάση Ντίνα να ξεκινά βασικός.

16:39 Πρώτη καλή προσπάθεια στο παιχνίδι. Σουτ του Σάσι, αποκρούει ο Ζίφκοβιτς.

16:43 Πολύ ισχυρός ο άνεμος στα Πηγάδια. Χαρακτηριστικό πως ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, που ‘χει κόντρα τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο, δυσκολεύεται με βολέ ή ελεύθερο να περάσει την μπάλα απ’  το κέντρο.

16:44 Απειλεί πάλι με τον Σάσι ο ΟΦΗ, αλλά ο Μπαξεβανίδης διώχνει πρωτού η μπάλα φτάσει στον κουμπάρο του, τον Θανάση Ντίνα, που ταν μόνος του απέναντι στον Ζίφκοβιτς.

16:46 Ίσως καταγραφεί και ιστορικό αρνητικό προσέλευσης στα Πηγάδια. Στο γήπεδο βρίσκονται ούτε 50 άτομα.

16:50 Εσωτερική αλλαγή από Ράσταβατς. Μπαξεβανίδης και Θυμιάνης αλλάζουν πλευρές. Ο Ράσταβατς διέκρινε τα προβλήματα που δημιουργεί ο Σάσι και πέρασε εκεί τον πιο έμπειρο Μπαξεβανίδη.

16:54 Πολύ κακό ο ρυθμός, κάτι λογικό πάντως δεδομένου του ισχυρού αέρα. Αυτός στο πρώτο ημίχρονο ευνοεί τον ΟΦΗ, ο οποίος πάντως δεν προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί ιδανικά με σουτ εκτός περιοχής.

16:55 Σουτ με τον Θυμιάνη, μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

16:56 Προσήλθε λίγος ακόμα κόσμος στα Πηγάδια. Στους 100 οι θεατές.

17:08 Ευκαιρία για τον ΟΦΗ από κόρνερ του Ντίνα! Μπερδεύτηκε η άμυνα της Ξάνθης με τον Αραβίδη να κάνει το σουτ, αλλά τους αμυντικούς της Ξάνθης να απομακρύνουν λίγο πριν τη γραμμή.

17:15 Τέλος ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0. Ελαφρώς καλύτερος ο ΟΦΗ, βρήκε 2-3 μικροευκαιρίες να σκοράρει. Απ’  την άλλη η Ξάνθη δυσκολευόταν ακόμα και να περάσει το κέντρο.

17:30 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Καμία αλλαγή απ’  τους δύο προπονητές.

17:40 Η Ξάνθη προσπαθεί να επωφεληθεί απ’  τον ισχυρό άνεμο που στο δεύτερο ημίχρονο είναι υπέρ της. Από ένα στημένο ήρθαν μαζεμένες σε δύο λεπτά και οι πρώτες καλές στιγμές για την Ξάνθη στον αγώνα.

Ο Ντουρίτσκοβιτς στο 57′ εκτέλεσε το κόρνερ με τον Σωτηρίου να διώχνει δύσκολα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε και την κεφαλιά του Φλίσκα από φάουλ, πάλι του Τζουρίτσκοβιτς.

17:41 Κίτρινη για τον Οκάν Σουλεϊμάν.

17:43 Ο Κοβάσεβιτς στη θέση του Μελιόπουλου.

17:45 Ο Παπαστεριανός στη θέση του Μεγιάδο στην πρώτη αλλαγή Παπαδόπουλου.

17:49 Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Σάρπονγκ να περνά στη θέση του Κίκε.

17:55 Τίποτα το αξιόλογο. Παραμένει το 0-0. Οι παίκτες της Ξάνθης με τον αέρα υπέρ τους θα μπορούσαν να δοκιμάσουν το “πόδι” τους με σουτ εκτός περιοχής, κάτι το οποίο μέχρι τώρα (το 70′), δεν κάνουν.

18:00 Τελευταία αλλαγή για τον Ράσταβατς με τον Γέντρισεκ να παίρνει την θέση του Οκάν Σουλεϊμάν. Στιγμές νωρίτερα ο Παπαδόπουλος άλλαξε σέντερ φοτ με τον Βουό να αντικαθιστά τον Αραβίδη.

18:05 Με έντονα επιθετικό σχηματισμό η Ξάνθη τα τελευταία λεπτά και τον Ράσταβατς να δείχνει πως θέλει πολύ το τρίποντο. Βέβαια μέχρι τώρα η ομάδα του δεν απειλεί ιδιαίτερα. Μένει να δούμε τί θα καταφέρει να κάνει στο 15λεπτο που θα αγωνιστεί ο μίνιμος σκόρερ της, Γέντρισεκ (εχει πετυχει τα 3 απ’  τα 4 γκολ της Ξάνθης στο πρωτάθλημα).

18:10 Τρίτη αλλαγή και για τον παπαδόπουλο με τον Πλατέλλα αντί του Ντίνα. Στο μεταξύ κίτρινες κάρτες για τους Κοροβέση και Μπαξεβανίδη.

18:15 Τρία λεπτά καθυστερήσεων στα Πηγάδια.

18:18 Σουτ του Σαρπόνγκ, δε δυσκολεύεται να μπλοκάρει ο Σωτηρίου.

18:19 Το σουτ του μέσου της Ξάνθης ήταν και η τελευταία προσπάθεια του ματς. Τελικό σκορ το 0-0 στα Πηγάδια. Ένας βαθμός για κάθε ομάδα.

 

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας.

 

 

Μπορείτε ν’ ακούτε σε ζωντανή ροή τη μετάδοση του Νεκτάριου Αμποβιανίδη για το Athletic Radio της Κρήτης παρακάτω:

 

http://www.athleticradio.gr/live-radio

 

Share it