Search

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΑΟΞ για τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη! Γνωρίστε τον 17χρονο διεθνή αμυντικό της Ξάνθης(+pics)

Χαραγμένη στην μνήμη του Κωνσταντίνου Θυμιάνη θα μείνει η 26η Σεπτεμρβίου, καθώς ο 17χρονος αμυντικός πραγματοποίησε κόντρα στον ΟΦΗ το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, και μάλιστα ως βασικός, με την ανδρική ομάδα του ΑΟ Ξάνθη.

Ο νεαρός αμυντικός πήρε κόντρα στον ΟΦΗ την ευκαιρία, αγωνιζόμενος αρχικά ως δεξί μπακ ενώ μετά το πρώτο τέταρτο άλλαξε πλευρά πηγαίνοντας στο αριστερό οπού και αγωνίστηκε έχοντας σταθερή απόδοση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του Θυμιάνη που αναμένεται να πάρει και άλλες καθώς είναι απο τους παίκτες που πιστεύουν πολύ στον σύλλογο ενώ με τις εμφανίσεις του στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ και τις μικρές Εθνικές ήδη έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας.

Ωστόσο τόσο ο Μίλαν Ράσταβατς όσο και οι συνεργάτες του κρατούν προσγειωμένο τον ταλαντούχο αμυντικό, άλλωστε για να μπορέσει να εξελιχθεί θα πρέπει αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά ανεπηρέαστος απο τυχόν μεταγραφικές σειρήνες.

Ο γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 2001, Κωνσταντίνος Θυμιάνης αποκτήθηκε σε ηλικία 14 ετών απο τον Ηρακλή Πτολεμαίδας, και η βελτίωση του χρόνο με τον χρόνο είναι εντυπωσιακή. Ενώ πέρσι έχοντας τον ρόλο του αρχηγού και ηγέτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία των Εφήβων της Ξάνθης που αγωνίστηκαν  σε ακόμη ένα Final 4 Στην Πτολεμαΐδα ο Θυμιάνης πέρασε απο όλες σχεδόν της ηλικιακές κατηγορίες, υπό τις οδηγίες των Θεόδωρου Γρηγοριάδη, Γιάννη Κουλίδη, Δημήτρη Σπυρίδη και Φραντζόπουλου

Share it