Search

Μίλαν Ράσταβατς: “Υπό δύσκολες συνθήκες το ματς, δεν εκμεταλλευτήκαμε τον αέρα”

Η Ξάνθη «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στο δεύτερο μέρος και στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν είχαν την απαραίτητη ενέργεια ώστε να εκμεταλλευτούν τον δυνατό άνεμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των Ακριτών:

«Το παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχαμε το πρόβλημα του ανέμου, αρχικά, αλλά και το γεγονός ότι ψάχναμε ισορροπία λόγω των νέων παικτών που μπήκαν στην ενδεκάδα.

Ήθελα να ξεκουράσω μερικούς παίκτες για τον αγώνα με τη Λαμία, αλλά και να δώσω ευκαιρίες σε άλλους παίκτες, θέλοντας και σήμερα μια επιτυχία. Νομίζω ότι το πρόβλημά μας ήταν στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τον αέρα με το μέρος μας, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Και αυτό συνέβη γιατί δεν είχαμε όση ενέργεια θα ήθελα. Συνεχίζουμε και στους δύο θεσμούς για ό,τι καλύτερο.

Προετοιμαζόμαστε για όλα τα παιχνίδια όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε δύο εκτός έδρας για το Κύπελλο και στα δύο θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα κερδίσουμε. Η εικόνα μας δεν ήταν πολύ καλύτερη την Κυριακή. Σήμερα είδα χρήσιμα πράγματα, έδωσα ευκαιρίες, είδα ικανότητες, είδα στιγμές, είδα καταστάσεις, ώστε να ξέρω πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους παίκτες μου.Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι παίκτες μου μπορούν να βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Οι νέοι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις καταστάσεις.

Η Λαμία άλλαξε όχι μόνο προπονητή αλλά και πλάνο παιχνιδιού. Πρέπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είμαστε δυνατοί, γρήγοροι, συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί».

Share it