Οι δηλώσεις Σωκράτη Οφρυδόπουλου για Άρη Αβάτου και Μαραντά!

Τον Άρη Αβάτου αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη (27/9, 16:30), με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ματς.

Όπως επεσήμανε, άλλωστε, ήδη ο αντίπαλός τους έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Πλατανιά και δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, και λόγω της παρουσίας του ικανότατου όπως χαρακτήρισε Γιώργου Μαραντά στον πάγκο της. Πάντως ο προπονητής των Πατρινών τόνισε ότι η ομάδα του είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και επικεντρωμένη στο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Την Πέμπτη στην αυλαία των ομίλων, έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα στη Ξάνθη, αντιμετωπίζοντας  μία από τις εκπλήξεις της προηγούμενης φάσης του κυπέλλου  τον Άρη Αβάτου. Αφού απέκλεισε  τον Πλατανιά, μια ομάδα β΄ εθνικής που πριν από  4 μήνες  περίπου, έπαιζε στην Α Εθνική, γεγονός που από μόνο του δείχνει ότι  ο αγώνας  δεν είναι εύκολος και ότι είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα, με καλό υλικό ,καλούς παίκτες  και με έναν  ικανό προπονητή τον κ. Μαραντά.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί γι αυτόν  και μόνο τον αγώνα, διότι οτιδήποτε άλλο είναι πολύ μακρινό. Όλοι οι παίκτες μας  είναι σε πολύ καλή κατάσταση και  πλέον άπαντες  (παλιοί και νέοι), έχουν ενσωματωθεί στη νοοτροπία και το στιλ της ομάδας μας, δηλαδή τι θέλουμε  μέσα στο γήπεδο και πως θα το πάρουμε. ».

Share it