Search

Must win η Μονακό

Χαιρετώ την υπέροχη παρέα του Bet-hoven που μέρα με την ημέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Τρεις επιλογές μου σήμερα, σε ένα αρκετά ικανοποιητικό λόγω εμβόλιμων αγωνιστικών, κουπόνι.

Γράφει ο Γιάννης Τσιακίρης

Ξεκινάω με 2 παιχνίδια που είδα και μου άρεσαν από τη Γερμανία. Οι εξαιρετικές και αήττητες μετά από 4 αγωνιστικές Βέρντερ και Χέρτα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην έδρα της πρώτης και αμφότερες δείχνουν ικανές για τη νίκη. Μια νίκη βέβαια που η ομάδα του Βερολίνου αγνοεί σε αυτό το γήπεδο από το 2006. Από την άλλη η Βέρντερ είχε 13 χρόνια να παραμείνει αήττητη τις πρώτες 4 αγωνιστικές δείχνοντας φέτος ικανή για το βήμα παραπάνω. Βέβαια δέχεται πολύ εύκολα το γκολ, όσο εύκολα τα βάζει κιόλας. Μία από τα ίδια και για τη Χέρτα που εκπλήσσει ευχάριστα, αφού παρουσιάζει ένα σύνολο τελείως διαφορετικό από προηγούμενες χρονιές. Επιλογή εδώ το G/G&O2.5 σε απόδοση 2.08.

Στις 21.30 η ώρα η Σάλκε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φράιμπουργκ. Από την πρώτη φετινή τους νίκη προέρχονται οι γηπεδούχοι που επικράτησαν με 1-3 της Βόλφσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική κάνοντας έτσι την έκπληξη, αφού πέρα από τη νίκη, έπεισαν και με την εμφάνιση τους. Έκπληξη επίσης αποτελεί και οι μηδέν βαθμοί της Σάλκε μετά από 4 αγωνιστικές που την έχουν φέρει μοιραία στην τελευταία θέση. Ήττα από τη Μπάγερν με 0-2, με κακή εμφάνιση, ενώ είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με την Πόρτο για το ΤΣΛ. Η ομάδα του Τεντέσκο, που στηρίζεται από όλους, οφείλει να αντιδράσει και θεωρώ πως σήμερα θα το κάνει, ωστόσο δύσκολα να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. G/G σε απόδοση 1.91 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων στην ελλαδα.

Κλείνω τις σημερινές μου επιλογές με τον άσο (1.90) της Μονακό επί της Ανζέρ. Νίκη «οξυγόνο» αναζητά η ομάδα του Ζαρντίμ για να «ξεκολλήσει» από τα χαμηλά της βαθμολογίας, η οποίο ούτε κόντρα στη Νιμ κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς, μένοντας για 5ο σερί ματς πρωταθλήματος και 6ο συνολικά δίχως νίκη. Από την άλλη η Ανζέρ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα, προβληματίζει όμως αμυντικά, αφού και φάσεις δέχεται εύκολα και γκολ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τους Μονεγάσκους, είναι όμως must win και θα τους στηρίξω.

Share it