Search

Με νέα πρόσωπα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου με Ξάνθη ο ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (25/9) το πρωί, στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Τετάρτης (26/9, 4.30) στα Πηγάδια, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, που κλήθηκε εσπευσμένα να ανέβει στην Ξάνθη, λόγω του τραυματισμού του Παπάζογλου, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενέργεια που θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα. Ο Παπάζογλου, που έχει ενοχλήσεις την περιοχή των κοιλιακών-προσαγωγών, έχει τεθεί νοκ-αουτ από την αναμέτρηση.

Το προπονητικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι νεαροί Νοικοκυράκης (2001) και Καλαιτζάκης (2001), οι οποίοι αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο, με την Κ19 του ΟΦΗ στην Ξάνθη και λόγω Κυπέλλου, θα βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ, στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Για το νεαρό Καλαιτζάκη αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, καθώς έγινε πρόσφατα επαγγελματίας και είναι ένα από τα παιδιά της Κ19 που έχουν προταθεί από την τεχνική ηγεσία, για να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια. Ο Νοικοκυράκης ανήκει στην επαγγελματική ομάδα απο τον Ιανουάριο του 2018.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, το βράδυ της Τετάρτης ((26/9) θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη (27/9) το πρωί θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Share it