Search

Ιστορικό αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου των Λαζαρίδη και Σαββίδη κόντρα στα Τρίκαλα!

Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση προσέθεσαν στην φετινή εξαιρετική τους παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδας οι παίκτες του Απόλλωνα Παραλιμνίου που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στα Τρίκαλα στην πρεμιέρα της 4ης φάσης της διοργάνωσης.

Οι Σερραίοι χοντας στην βασική ενδεκάδα τον ξανθιώτη Γιώργο Λαζαρίδη, αλλά και τον πρώην κίπερ της Ξάνθης Νεόφυτο Σαββίδη αναδείχτηκαν ισόπαλοι κόντρα στα Τρίκαλα, απο τις καλές ομάδες της Football League, σε ένα ματς που ο περσινός πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει.

Το σκορ για τον Απόλλωνα άνοιξε στο 31′ ο Μερεσιώτης για να έρθει στο 43′ η απάντηση των Θεσσαλών με τέρμα ενός Σερραίου μάλιστα, με τον Τσιμίκα να κάνει το 1-1. Στο 54′ οι Τρικαλινοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιάρα ενώ στο 80′ έμειναν με εννέα λόγω αποβολής του Γκουγκούδη, κάτι που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Στον όμιλο αυτό πέρα απο τις δύο ομάδες είναι επίσης οι Αστέρας Τρίπολης και Απόλλωνας Σμύρνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Τσαούσης (90′ Τάκας), Κουτζαβασίλης, Δέντσας (81′ Παναγιωτίδης), Κ. Τριανταφύλλου, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65′ Λιάρας), Δ. Τριανταφύλλου, Μερεσιώτης, Λαζαρίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ταΐρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Μακρίδης, Γιουκαρής, Τσιάρας, Τσιμίκας (73′ Γκουγκούδης), Ράντι (63′ Ηλιάδης), Ρούνεϊ (84′ Κέζος), Συμελίδης.

Share it